Facebook

Jammerbugt FC – U19 forsætter den gode sæsonstart

TommyP_web.jpg
07-09-2018

Af Augustin Akena (JFC praktikant)

Jammerbugt FC U19-mandskab forsætter forrygende sejrsstime, ved sæsonens seneste tre kampe, hvor det blev vundet med cifrene 12-0, 7-0 og 0-2.

Sæsonens for U19-mandskabet har været mere end godkendt indtil videre, hvor de talentfulde drenge fra Jammerbugt FC har leveret nogle rigtige fine præstationer.

Ifølge cheftræner for U19, Tommy Pedersen, bar sæsonen præg af de mange dygtige spillere, som er hele tiden sultne efter spilletid, og samtidig er der rigtig mange konkurrence på mange positioner, og det gør at spillerne hele tiden vil gøre det godt, for at beholde deres positioner.

Cheftræneren påpeger også, at der er brug for alle spillere i sæsonens forløb, da der venter nogle interessante topopgør i sæsonen, hvor man skal bl.a. oppe imod AaB, Randers Freja og Hjørring IF.

- Det har været en tilfredsstillende start på sæsonen, med en målscore på 21 efter tre kampe, men nu venter der nogle spændende opgør mod nogle af puljens bedste hold. Allerede torsdag aften, skal vi spille mod AaB, det plejer at være nogle tæt kampe, hvor de har liga-reserve spillere med.

- Med de kampe vil det også måle os, hvor vi rent faktisk står i sæsonen, for i de næste tre kampe skal vi oppe at møde nogle af puljens bedste hold, og der skal vi vise, at vi også vil være med i den sjovere del, afslutter Tommy Pedersen.

Næste opgave for U19-mandskabet er allerede i aften, hvor drengene fra Jammerbugt FC skal en tur til Aalborg til et lokalbrag, hvor AaB U19 venter.  Der er kickoff klokken 18.30 på AaB’s Anlæg.