Facebook

Jammerbugt FC U19 med endnu en storsejr

U19_web.jpg
17-09-2018

Af Augustin Akena

Efter sæsonens allerførste nederlag, på udebane mod AaB, et af topholdene i U19 Liga 1, ventede der lørdag formiddag endnu et topopgør mod drengene fra Randers Freja.  

Der var lagt op til et topopgør tidligt formiddag lørdag d. 15. september mellem Jammerbugt FC U19 og Randers Freja U19 i Liga 1. Det blev til en hårdt kæmpet storsejr af de unge drenge fra JFC U19, da de slog Randers Freja U19 7-1, selvom Randers Freja formår at komme foran i de første 20 minutter af kampen. 

Ifølge cheftræner for U19, Tommy Pedersen, så kom sejren på baggrund af en rigtig god velspillet anden halvleg.   

- Det var et topopgør, mod et af puljens bedste hold. Det blev til en tæt kamp i de første 20 minutter, hvor vi ikke formår at spille os ind i kampen, og vi kommer endda bagud med 0-1. Men efter deres scoring begynder vi, at tage mere fat om kampen, og scorer to mål til 2-1 i slutningen af de første 45 minutter. Det var vigtigt med de to scoringer, fordi det gav os mere overskud i anden halvleg, hvor vi spiller noget rigtig god fodbold, som resulterer i, at vi vinder fortjent med 7-1, afslutter Tommy Pedersen. 

Efter kun fem kampe og med en målscore på 28 mål samt med en god brede i truppen, tegner det til at være en rigtig god sæson for Jammerbugt FC’s U19-mandskab. I tabellen ligger U19-holdet på en anden-plads, under rivalerne fra AaB, hvor kun et point adskiller de to hold. 

Næste kamp for JFC U19 er et lokalbrag mod drengene fra Hjørring IF, hvor der venter endnu et topop-gør. Hjørring IF og Jammerbugt FC U19 ligger begge på andenpladsen, hvor Jammerbugt FC fører med en bedre målscore. 

Kampen spilles søndag den 23. september, klokken 13.00, ved Hjørring IF’s Anlæg. 

Se JFC U19’s kampe og resultater her.