Facebook

Jammerbugt FC U19 på førstepladsen med en storsejr over lokalrivalerne

U19_kamp_web.jpg
01-10-2018

Af Augustin Akena   

Sæsonen har været mere end godkendt for Jammerbugt FC U19, indtil videre. Søndag skulle de unge gutter forsøge at fastholde den gode sæsonstart, da Brønderslev IF U19 var modstanderne på Arena Kop & Kande i Brønderslev. 

Jammerbugt FC U19 stillede op i stærkeste opstilling, søndag den 30/09 klokken 15.00, hvor der var lagt op til et lokalbrag mod Brønderslev IF U19. Det blev til endnu en storsejr over lokalrivalerne, med 0-8, hvor i det omvendte opgør tidligere på sæsonen på Sparekassen Vendsyssel Arena, endte opgøret med 12-0 til Jammerbugt FC U19. 

Ifølge cheftræner for U19, Tommy Pedersen, var kampen lidt mere anderledes end sidst de mødte Brøn-derslev IF U19. Det var en kamp, hvor begge mandskaber var tændte og klar fra start denne gang, men de havde et bedre hold samt en rigtig god start på kampen, hvor alle var klar i hovedet og fokuseret. 

- Vi spiller en fantastisk kamp, hvor vi næsten gør alt rigtigt, Brønderslev var et bedre hold denne gang, end da vi sidst mødte dem på hjemmebane. Vi kom med vores stærkeste opstillingen til kampen, og får en rigtig god start, og vi formår endda at score til 0-3 i de første 15-20 minutter af kampen. Vi spiller en god kamp set over 90 minutter, hvor vi også spiller på de ting, vi har øvet på træningsbanen, og det gør sejren mere end fortjent. Vi kunne sagtens have scoret flere mål, men med en samlet målscore på 20-0 over Brønderslev IF U19 over to kampe, viser utrolig mange ting. Vi skifter også mange spillere ud i løbet af kampen, da vi er en bred trup med mange gode spillere, og alle skal have nogle minutter i benene, afslutter Tommy Pedersen. 

Jammerbugt FC U19 ligger nu på førstepladsen med 16 point og med en målscore på 33 efter 7 spillet kampe, hvor topholdene, AaB og Hjørring IF deler andenpladsen med 13 point.

Næste kamp for U19-mandskabet er mod puljens sidsteplads, MorsØ FC den 14. oktober, klokken 16.00 på Lødderup Stadion. 

Du kan følge Jammerbugt FC U19 kampe lige her