Facebook

Jammerbugt FC U19 rykker op i 2. division

U19oprykning-web1.jpg
30-10-2014

Af Thomas Jansen

Sæsonen er endnu ikke slut for Jammerbugt FC’s U19 talenter, men allerede tre runder før tabellen gøres endeligt op, har holdet sikret sig oprykning.

Efter vinterpausen skal de talentfulde unge spillere således spille i U19 2. division. En flot præstation og en spændende udfordring, som har været målet med sæsonen for det ambitiøse mandskab.

- Det er en god følelse og meget tilfredsstillende at det lykkedes os at nå vores mål, at rykke op, allerede tre runder før tid. Det har alt i alt været en super sæson for os. Vi har kun tabt en kamp i turneringen indtil videre og vi har spillet os videre i kvartfinalen i pokalturneringen, hvor vi i april næste år skal op imod Randers Freja fra ligaen, fortæller en glad og tilfreds U19 træner Tommy Pedersen, som ønsker sine spillere et stort tillykke med de flotte præstationer denne sæson.

- For os i Jammerbugt FC talentafdelingen handler det jo først og fremmest om udvikling, og resultater som dette, vidner om at udviklingen går i den rigtige retning. Så der skal lyde et stort tillykke til drengene, som har gjort et godt stykke arbejde, slutter Tommy Pedersen inden sæsonens sidste kampe også skal klares.

Oprykningen blev sikret med maner, idet det skete med en overbevisende 6-2 sejr over Randers. Efter 11 runder Mesterrække 1 er Jammerbugt FC U19 placeret på 2. plads med 24 point, og nu venter en sæsonafslutning med tre kampe mod henholdsvis Støvring IF, LKB Gistrup samt Hjørring IF.

Stort tillykke til Jammerbugt FC U19 med oprykningen!