Facebook

Jammerbugt FC U19 sigter mod topplacering i sæsonens sidste kamp

TommyP-web.jpg
16-11-2018

Af Augustin Akena

Jammerbugt FC’s U19 mandskab spiller sæsonens sidste fodboldkamp lørdag den 17/11, en kamp som kommer til at afgøre om de unge talenter ender på en første - eller andenplads i U19 Liga 1.

Her gælder det nemlig et af puljens bedste hold, Hjørring IF, hvor der venter et lokalbrag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Sæsonen for Jammerbugt FC U19 har været rigtig god, hvor det bl.a. har budt på nogle vanvittige resultater. På lørdag skal de unge talenter runde en flot sæson af med et topbrag, og derfor skal der sejr til, ifølge cheftræner, Tommy Pedersen.

- Hvis man ser tilbage på sæsonens forløb, så synes jeg, vi har fået etableret et rigtigt godt U19-hold. Vi starter med at spille Dana Cup, og skulle have spillet et nyt hold sammen, da vi havde mange spillere, som var nye. Dertil har vi fået mange førsteårs med i truppen, og det har gået rigtig godt, selvom nogle af spillerne var med 2. divisionstruppen, og stadigvæk har vi leveret fine resultater, lyder det fra Tommy Pedersen.

Ligeledes regner Tommy Pedersen med en sejr, i sæsonens sidste fodboldkamp, hvor de selv kan afgøre om det bliver første – eller andenplads i puljen.

-  På lørdag kan vi selv afgøre om det bliver første – eller andenpladsen i puljen. Det er selvfølgelig flot, men det der var vigtigt, var at vi var med i top fire. Efter nytår er vi med i puljen, hvor det er hele Jylland. Det er den, der hedder 2. Division Jylland, hvor vi kommer til at spille mod otte rigtig gode hold, og det bliver rigtig spændende. Det kommer truppen til at lære noget af, især når det er næsten førsteårs, vi har på holdet. Der er ikke mange anden-års tilbage. Det er rigtig fedt, at vi har så mange gode unge spillere omkring U19-mandskabet. Alt i alt, har det været meget positivt med holdet, afslutter cheftræner, Tommy Pedersen.

Kom på Sparekassen Vendsyssel Arena og vær med til at runde sæsonen godt af for U19-mandskabet. Der er lagt op til en spændende afslutning på en meget tilfredsstillende sæson for Jammerbugt FC 19.

De unge drenge møder rivalerne fra Hjørring IF, som ligger nummer fire i puljen, hvor Jammerbugt FC 19 ligger på en delt førsteplads med 25 point sammen med AaB U19. Det er lørdag den 17. november, og kickoff er kl. 14.30.