Facebook

Jammerbugt FC U19 vinder Liga 1 efter en suveræn sæson

U19_Lasse_web.jpg
19-11-2018

Af Augustin Akena

Jammerbugt FC U19 spillede deres sidste fodboldkamp i U19 Liga 1 i weekenden. Det var en kamp, som kunne afgøre om de unge gutter skulle ende på en 1. eller 2. plads i puljen, og ligeledes en oprykning til 2. Division Jylland. 

Missionen lykkedes og U19-mandskabet har i det hele taget leveret en flot indsats i sæsonen, og i det nye år skal de unge blåblusede talenter spille i 2. Division Jylland. Ved sæsonens sidste kamp skulle U19 blot bruge et point for at sikre sig 1. pladsen i puljen. Hjørring IF gæstede Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 17. november til et lokal topopgør.

- Vi spiller en god kamp og formår endda at komme foran med en scoring fra Lasse Jensen. I starten af anden halvleg, får vi skabt en del chancer til at afgøre kampen, men de udligner til 1-1. Derefter bølger kampen frem og tilbage. I sidste ende er 2-2 et fair resultat, da det er to meget gode hold, som var tændte og klar. Derudover har drengene fortjent førstepladsen, da jeg synes, vi har været gode i de vigtige kampe og har ligeledes holdt et godt niveauet igennem sæsonen, fortæller Tommy Pedersen.

En af nøglespillerne fra U19-mandskabet, Lasse Jensen, har selv haft en god sæson både individuelt og kollektivt. Med mange nye ansigter i truppen og nye personligheder, har det kun haft en positiv effekt på holdet, mener den offensive midtbanespiller.

-  Vi spiller en god kamp set over 90 minutter, jeg fik selv scoret til 1-0 tidligt i kampen. Men kampen blev lidt for hektisk i de sidste 15 minutter, hvor de udligner til 2-2. Herefter holder vi hovedet koldt ligesom vi har gjort hele sæsonen, og kører kampen sikkert hjem. Vi har været meget stabile i vores spil i sæsonen, både i tuneringen og pokalen, hvor stort set alle spillere har bidraget med et mål eller assist, lyder det fra Lasse Jensen.

Jammerbugt FC U19 slutter sæsonen på en førsteplads med 26 point og en målscore der hedder 59, efter 12 spillede kampe. AaB ender på en andenplads, Hjørring IF er på en tredjeplads og Randers Freja på en fjerdeplads. Alle fire hold skal i det nye år spille i 2. Division Jylland.

Jammerbugt FC U19 vs Hjørring IF: 2-2
11’  1-0 Lasse Jensen
16’  1-1 Jonas Raunbak
26’  2-1 Max Møller
62’  2-2 Mathias Moltsen Larsen

Jammerbugt FC U19’s trup mod Hjørring IF: Andreas Brandt, Emil Virring From, Lasse Jensen, Martin Rom Nielsen, Max Møller, Nicklas Christian Nielsen, Nicolai Viuff, Oliver Dam Andersen, Omar Loubani, Omar Ihab Eleyan, Rasmus Bårris Fuglsang, Rasmus Herman Frederiksen, Thor Pauli Svendsen, Tobias Gram Thorhauge