Facebook

Jammerbugt FC videre i pokalen

SpillertroejeFrontCloseup.jpg
20-09-2017

Af Thomas Jansen

Værterne VB 1968 gav bestemt ikke op uden kamp tirsdag aften, hvor Jammerbugt FC måtte arbejde hårdt størstedelen af de 90 minutter.

Før med små tyve minutter igen blev der slået hul i en insisterende defensiv fra VB 1986. Herfra stod det dog så også klart, at det var Jammerbugt FC, som i den afgørende fase havde det ekstra gear, der skulle til for at sikre sig billetten til næste runde af DBU Pokalen.

Serie 1 mandskabet fra Bagsværd arbejde godt i første halvleg, hvor Jammerbugt FC havde svært ved at spille sig igennem. Det blev til enkelte chancer, men ved pausen stod det fortsat 0-0.

Som anden halvleg skred frem begyndte træt imidlertid at melde sig hos VB 1968 spillerne og det udnyttede Jammerbugt FC. Først endte en indlæg fra Michael Stokbro i nettet efter at være blevet afrettet af en VB 1968 spiller og dernæst spillede Jammerbugt FC sig igennem i venstre side, hvorfra et indlæg endte hos Nicklas Sørensen ved bagerste stolpe. Nicklas heade på mål, og blev pareret, men på reposten var Zander Hyltoft hurtigst og han øgede til 2-0.

Alexander Tved Hansen slog sejren endeligt fast med målet til 3-0, da han ved forreste stolpe kom først på et fladt indlæg. Dermed var en forholdsvis sikker sejr i hus, trods det at VB 1968 havde leveret en ganske god præstation og gjort det svært for de blåblusede undervejs.

- De havde mange gode spillere og var i det hele tage et godt hold, som i denne kamp forsvarede fint. De spillede en god pokalkamp og var svære at bryde ned, evaluerede Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, efter kampen. Han havde dog hele tiden troen på, at hans mandskab nok skulle lykkedes i sidste ende.

- Efter pausen begynder trætheden at melde sig for VB 1968 og i takt hermed bliver vores chancer større. Vi får mere power på og holder samtidig dem fra chancer. Så jeg er ganske tilfreds med udfaldet. Vi gjorde, hvad vi skulle og er nu videre til næste runde, lød det fra Bo Zinck, som nu håber, at tiden er kommet til at en af de store modstandere trækkes op ad hatten.

- Brøndby IF eller FC København ville for hele klubbens skyld være en drømmelodtrækning.

Om drømmen går i opfyldelse må tiden vise. Nu og her har Jammerbugt FC spillerne i hvert gjort sit til, at det er muligt ved at booke billet til næste pokalrunde. 

VB 1968 – Jammerbugt FC: 0-3 (0-0)
72’ 1-0 Selvmål
84’ 2-0 Zander Hyltoft, Jammerbugt FC
93’ 3-0 Alexander Tved Hansen, Jammerbugt FC

JFC: Thomas Nielsen – Michael Stokbro, Søren Astrup, Ruben Winther, Mads Larsen –  Alexander Tved Hansen, Anders R. Jensen (Zander Hyltoft), Christian Rye, Michael Byskov – Christopher Denius (Nicklas Sørensen), Kasper Skov (Viktor Ahlmann).