Facebook

Jammerbugt Kommune øger opbakning til Jammerbugt FC

Holdfoto_efteraar2014.jpg
09-03-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt Kommune og Jammerbugt FC har forud for denne forårssæson lavet en aftale om at fortsætte sit samarbejde. En glædelig nyhed med udvikling af fodboldsporten i kommunen for øje.

Den fortsatte opbakning fra Jammerbugt Kommune er først og fremmest en styrkelse af træningssamarbejdet mellem klubberne i Jammerbugt Kommune. Et samarbejde som blev søsat sidste år, og som kommunen er en vigtig part i at få til at lykkes. 

Udviklingsprojektet omfatter blandt andet talenttræninger målrettet U14, U15 og U16 årgangene. Formålet er at inspirere, dygtiggøre og udvikle de unge fodboldspillere samt de mange frivillige trænere i kommunens fodboldklubber. Dette skal bidrage til at fastholde de unge mennesker i fodboldklubberne samt på sigt at højne interesse og niveau på fodboldfronten, hvilket også i sidste ende vil resulterer i flere unge lokale talenter på divisionsholdet i Jammerbugt FC. Det er med andre ord et langsigtet projekt og derfor glæder den fortsatte opbakning også i Jammerbugt FC lejren.

- Jammerbugt FC er stolte over forlængelsen og ser det som en tilkendegivelse fra kommunens side om at vi i Jammerbugt FC bevæger os i den rigtige retning. Det sætter vi stor pris på, og det minder os om at vi kan nå langt så længe vi formår at stå sammen om et projekt som dette, fortæller Jammerbugt FC salgschef Peter Tranberg, der bakkes op i sin udtalelse af Jammerbugt Kommune.

- Jammerbugt Kommunes fortsatte opbakning til Jammerbugt FC, er selvfølgelig begrundet i de gode resultater klubben præsterer, men i høj grad også et fortsat succesfyldt arbejde omkring talentudvikling, ikke bare i Jammerbugt FC, men i hele kommunen, forklarer Borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade.

Jammerbugt Kommune og Jammerbugt FC har foreløbig forlænget sit samarbejde for en 2-årig periode.