Facebook

Jammerbugts 10 mand blev nedlagt

IMG_5314.jpg
Arkiv foto. Nickolaj Jonstrup var tæt på at øge Nicklas Sørensens føring, men desværre endte det anderledes denne dag i Aarhus.
03-10-2015

Af Thomas Jansen

Det startede så godt, men sluttede så skidt denne fodboldlørdag i Aarhus, hvor det trods en føring endte med et 1-4 nederlag.

Det var Aarhus Fremad som trak sig sejrrigt ud af dysten med Jammerbugt FC. De blåblusede havde ellers haft et godt tag om kampen, men en reducering til 10 mand, blev startskuddet på en nedtur, der vente kampen på hovedet.

Jammerbugt FC kom fornuftigt ud af starthullerne på et solbeskinnet Riisvangen Stadion. Der var fint med boldbesiddelse og når bolden ind imellem skulle generobres blev det gjort hurtigt mod et kompakt hjemmehold, der i starten af kampen satsede på de lange bolde.

Selvom det var Jammerbugt FC, der stille og roligt begyndte at tage kontrol over kampen, så var det værterne som fik den første store chance. Men fri foran mål loppede Aarhus Fremad spilleren over både Mikkel Møller og målet efter 12 minutter.

Jammerbugt FC var anderledes skarpe få minutter senere. Da stadionuret rundede sit første kvarter fik Jammerbugt FC frispark midt på Fremads banehalvdel. Fra venstre side sendte Martin Pedersen bolden i feltet og her endte det lidt i hverken eller, men den løse bold opsnappede Nicklas Sørensen bagerst i feltet. Han tog et træk og sendte så bolden fladt mod mål mellem venner og fjender. Trods det tætpakkede felt tvang bolden sig igennem og ind i netmaskerne. 1-0 til Jammerbugt FC - lige efter planen.

I den efterfølgende del af kampen, var det fortsat Jammerbugt FC som havde et lille overtag, uden det udviklede sig til de helt store målchancer. Efter den halve time var det dog tæt på, at Nickolaj Jonstrup fik fordoblet føringen. Han fik stukket en bold i dybden inde i feltet fra Nicklas Sørensen, men afslutningen strøg lige forbi stolpen – på den forkerte side.

I stedet begyndte Aarhus Fremad at røre på sig. Først var værterne lige ved at slippe igennem Jammerbugt FC defensiven og efterfølgende lykkedes det. En bold blev sendt indover fra Jammerbugt FC’s højre side, og midt for mål stod en Aarhus Fremad mand klar til at udligne. Martin Pedersen kastede sig ned i skudlinjen, men både Martin Pedersen og Jammerbugt FC slap med skrækken. Bolden blev nemlig sendt over mål.

Minuttet senere gik det imidlertid galt. Midterforsvaren Mark Westergaard fik nemlig sit andet gule kort og dermed var det farvel og tak for Jammerbugt FC spilleren. Mark Westergaard lavede et frispark helt oppe på midterlinjen, men dommeren havde truffet sin beslutning, og den skulle få katastrofale følger for de blå.

Efterfølgende var begge hold tæt på scoring og trods en mand i undertal var det Jammerbugt FC, som kort før pausen var tæt på at øge.  Nickolaj Jonstrup kontrollerede en lang bold fra Martin Pedersen og tog et par træk ind i banen, men afslutningen blev reddet af Fremad keeperen. 1-0 til Jammerbugt FC holdte dermed til pausen.

Med en mand i undertal var der fra 2. halvlegs start lagt op til 45 minutters fight for Jammerbugt FC, og det gjorde de blåblusede også. Men som halvlegen skred frem, trak det sammen til scoring fra Aarhus Fremad. Udligningen kom efter knapt en times spil og herfra gik det kun en vej. Fra kanten af feltet blev bolden klasket i nettet og kun få minutter senere blev 1-1 til 2-1. Mikkel Møller halvklarede og hjemmeholdet var hurtigt over reposten, som blev prikket over stregen. Nu så det svært ud og det hele blev da også slukket med ca. et kvarter igen da det blev 3-1. Inden Jammerbugt FC’s 10 mand kunne tilslutte sig Mark Westergaard under bruseren, blev det også 4-1 og dermed var det der startede så godt, endt med at blive så skidt.

Nederlaget var ikke ligefrem det der var behov for, men herfra handler det kun om en ting, og det er næste kamp. Kolding IF hjemme lørdag d. 10. oktober kl. 15.00.

Aarhus Fremad - Jammerbugt FC: 4-1 (0-1)
15' 0-1 Nicklas Sørensen, Jammerbugt FC
35' Rødt kort - Mark Westergaard, Jammerbugt FC
59' 1-1 Mathias Schjødt, Aarhus Fremad
63' 2-1 Daniel Flyger, Aarhus Fremad
75' 3-1 Malte Færge, Aarhus Fremad
90' 4-1 Daniel Flyger, Aarhus Fremad