Facebook

Jan jagter oprykningsspil

Jan2.jpg
07-10-2017

Af Thomas Jansen

Lørdag er der topkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor Kjellerup IF kommer på besøg til en vigtig dyst om tre point.

Hos Jammerbugt FC er Jan Rasmussen ude med en skade, men den rutinerede højre back har alligevel en rolle at spille, og selvom Jan ikke kommer på græs, vil han gøre sit til at det bliver en sejr lørdag – og ikke mindst oprykningsspil, når foråret springer ud i det nye år.

- Efter snart otte år i klubben er jeg en af de rutinerede – en af de gamle, smiler Jan, der er meget bevidst omkring sin rolle og sit bidrag til holdet.

- Det gælder både på og udenfor banen, og jeg kan bidrage fra begge sider af stregen, fortæller, Jan, der blandt andet også er holdets bødekasse formand samt arrangør af diverse holdarrangementer. Med andre ord går den mangeårige Jammerbugt FC spiller forrest.

Inden Jammerbugt FC trøjen blev trukket over hovedet for første gang, har Jan spillet for Randers og Hobro IK. Ved siden af fodbolden står den på job som kørende salgskonsulent hos DanaWeb i Aalborg, men trods en travl hverdag og en skade der pt. holder Jan ude af kampene, så er lysten til sejr og fokus på den kommende topkamp mod Kjellerup IF bestemt ikke svundet ind.

- Mine forventninger til kampen er først og fremmest, at vi skal have en sejr. Efter det skuffende nederlag i Ringkøbing, skal vi have en sejr over Kjellerup IF for at være kandidat til forårets oprykningsspil, som vi selvfølgelig går efter, understreger Jan Rasmussen, der efterhånden har prøvet lidt af hvert i den blå trøje.

Denne sæson har også budt på både sejre og nederlag, men alt i alt er der grund til at være tilfreds, mener Jan – og det er svært ikke at være enig.

- Efteråret har været lidt op og ned, men hvis du havde spurgt mig inden sæsonstart om jeg ville have solgt den for den placering, vi har nu, er svaret klart JA, lyder det fra Jammerbugt FC’s nummer 2, inden han uddyber;

- Vi kan selv afgøre det, og med tre hjemmekampe tilbage skal vi bare over i det oprykningsspil. Drengene og trænerne har leveret flot indtil nu, men arbejdet er langt fra færdigt. Men i al min tid heroppe har vi altid sluttet godt af, så det regner jeg med, vi gør igen i 2017.

Et vigtigt skridt kan tages lørdag kl. 15.00 mod Kjellerup IF og Jan Rasmussen står, trods sin skade, klar på Sparekassen Vendsyssel Arena for at gøre sit til, at holdet kan yde sit bedste.