Facebook

Jan Rasmussen bliver ny assistenttræner i Jammerbugt FC

WEb_Jan_Rasmussen_ny_assistenttraener.jpg
04-11-2017

Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Jan Rasmussen sin sidste kamp i den blå trøje hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena, men det bliver langt fra et farvel til den loyale Jammerbugt FC spiller.

Jan Ramussen fortsætter nemlig i Jammerbugt FC som divisionsholdets nye assistenttræner. Den nu tidligere højre kant har således lavet et 2-årig aftale og tager over efter Kristian Vestergaard Nielsen, der af arbejdsmæssige årsager har valgt at takke af ved årsskiftet.

Beslutningen om, at Jan Rasmussen skulle tage over på assistenttrænerposten lå lige for  ifølge cheftræner, Bo Zinck, der trods en række fine ansøgninger til stillingen ikke var i tvivl.

- Jeg har hele tiden sagt til Jan, at trænergerningen ligger til ham. Jan er en leder og så er han meget fodboldintelligent. Vi har haft nogle gode snakke sammen, vi kender hinanden godt og det samme gælder den fodboldfilosofi, vi deler her i klubben. Så på de parametre er vi langt allerede fra første dag i det nye samarbejde. Det er naturligvis en fordel, ligesom det taler for, at Jan kender klubben og spillertruppen, forklarer Bo Zinck og uddyber, at Jans personlighed også har talt for i valget af ny assistenttræner.

- Jan har nogle gode input, han virker meget ærgerrig og så tør han udfordre tingene, mens han også er klar til at lære. Så jeg ser virkelig meget frem til samarbejdet og det bliver spændende at følge udviklingen i de kommende år. Der har været mange fine ansøgninger, men Jan slog dem altså på de parametre, som jeg har nævnt.

Den kommende assistenttræner ser frem til sin nye rolle og føler sig klar til de nye udfordringer, som altid har været et tiltalende næste skridt, når tiden engang var moden til det, og det er den så nu.

- Jeg har gjort mig mange overvejelser, men var samtidig bevidst om, at jeg fortsat gerne ville være i gamet. Jeg har altid gået med en lille træner i maven, så samtalerne med Bo gav mig noget at tænke over. Men med det set up, som er i klubben nu, tror jeg helt bestemt, det er det rigtige valg. Jeg glæder mig helt vildt til at komme på den anden side af kridtstregerne og arbejde med drengene på en helt anden måde, forklarer Jan Rasmussen og tilføjer;

- Samtidig betyder det også meget for mig, at det er Bo, som er cheftræner. Han har selv tidligere taget skridtet fra spiller til træner, så han kender til det og ved, hvad der skal til for at slå til. Jeg er rigtig stolt over at have fået chancen og kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Jan Rasmussen må dog vente lidt endnu med sin trænerdebut, da han officielt først tiltræder som assistenttræner pr. 1. januar, men den udsatte pokalkamp mod SønderjyskE, giver en god mulighed for at få en glidende overgang i løbet af november måned.