Facebook

Jan Rasmussen klar til at kæmpe for hvert eneste point

JanKamp.jpg
18-01-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC og Jan Rasmussen har forlænget samarbejdet for yderligere et år og den efterhånden rutinerede divisionsspiller er mere end klar på opgaven, der venter forude.

At Jan Rasmussen, der har tilbragt mange sæsonener i den blå trøje, fortsætter i Jammerbugt FC vækker derfor også glæde hos cheftræner, Lars Justesen, der ser den alsidige spiller, som værdifuld for truppen på flere områder.

- Der er ingen tvivl om, at Jan er en vigtig brik på det her hold og derfor er det også vigtigt, at vi nu har sikret os Jan for endnu et år. Jan har været i klubben i mange år og er en væsentlig del af omklædningsrummet. Derudover har Jan naturligvis nogle kvaliteter på banen, som gør ham til en værdifuld spiller for Jammerbugt FC, siger en tilfreds cheftræner, Lars Justesen.

Jan Ramussen selv er også glad for forlængelsen, og efter en efterårssæson, der bød på flere udfordringer undervejs, er Jan nu klar til at give den alt for at sikre Jammerbugt FC’s status som divisionshold.

- Efterårets præstationer har været utrolig skiftende. Vi har spillet op med de bedste i tabellens øverste halvdel og tabt til holdene i den nederste del af tabellen. Vi har med andre ord haft svært ved at være kontinuerlige. Enten så har jeg dummet mig med et rødt kort eller også har det være små personlige fejl, der har kostet mål og sejre, forklarer en ærlig Jan Rasmussen og tilføjer på den positive konto, at det unge Jammerbugt hold udvikler sig lovende.

- Vores præstationer kan ses som en bjergetape i Touren. Det har været meget op ad bakke og nogle gange ned. Men jeg vil bestemt sige, at holdets udvikling har været fin. Med det mener jeg, at vi har fået kørt rigtig mange unge mennesker ind på holdet, og rigtig mange har fået deres dåb i 2. division, og det har oftest være med stort hjerte og hårdt arbejde - og sådan skal det bare være, fremhæver den erfarne Jammerbugt spiller, der forventer endnu mere hjerte og hårdt arbejde i det kommende forår.

- I mine forventninger til det næste halve år, er der kun en ting, der fylder, understreger Jan Rasmussen og uddyber;

- Det er overlevelse. Vi skal kæmpe os til hvert eneste point, da rækken er så tæt. Men jeg har god tiltro til, at truppen og menneskerne bag klubben er på samme spor. Vi skal starte med en ny træner samt et nyt set up, så det bliver en spænende tid. Men bestemt også en tid, hvor jeg tror på, at alle møder op med tavlen visket ren og klar til at arbejde for, at vi også kan kalde os et 2. divisions hold i næste sæson.  Jeg kender ikke opskriften på, at vi får succes. Men jeg har en fornemmelse af, at alle har indset, at det eneste der tæller er sejre og point på kontoen. Og så tænker jeg Lars har planen klar for os allerede her i forberedelserne, smiler Jan Rasmussen slutteligt, inden endnu en tur på træningsbanen kalder for den Jammerbugt FC spilleren.