Facebook

Jan Rasmussen tager en tørn til

Jan.jpg
25-06-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s erfarne back, Jan Rasmussen, har forlænget sin efterhånden lange Jammerbugt FC karriere med et halvt år mere.

- Jeg har valgt at forlænge fordi jeg holder så meget af klubben og menneskerne i og omkring. Egentlig var jeg begyndt at overveje om jeg skulle trappe lidt ned, da mit civile arbejde begynder og tage fat i mine fritimer, smiler Jan Rasmussen og supplerer med en anden væsentlig grund til sin beslutning om at tage en tørn til.

- Det ser ud til, at vi holder sammen på størstedelen af truppen til den nye sæson, og det er bestemt også en faktor i min beslutning. Det er efterhånden mit snart syvende år i klubben og det har været en fantastisk tid. Jeg har oplevet de vildeste opture, men også haft kniven for struben. Men når jeg skal gøre status, så har det været det hele værd. Jeg har fået nogle af de bedste kammerater heroppe, så alt i alt, er det bare et sindssygt godt sted at være for mig, forklarer Jan Rasmussen, der med årene er blevet en meget vigtig del af holdet, både på og uden for banen.

Det netop afsluttede forår var en af de gange, hvor den loyale Jan Rasmussen prøvede at have kniven for struben, men det endte heldigvis godt, og nu er Jammerbugt FC spilleren klar til endnu en optur.

- Vi havde et svært udgangspunkt, men igen viser vi, at der er potentiale. Det var bestemt godkendt. Nu skal vi bare være stabile over en hel sæson og så er mine klare forventninger til næste sæson, at vi nu skal tilbage, hvor jeg føler det her hold skal være, og det er blandt de 12 bedste 2. divisionshold i Danmark, fortæller Jan Rasmussen, og mon ikke cheftræner Bo Zinck kan bakke op om den målsætning om at komme i oprykningsspillet. Han er i hvert fald glad for at få lov at beholde en af sine mest erfarne spillere.

- Jan er en bundrutineret spiller og jeg er rigtig glad for, at han har valgt at fortsætte. Jan er en vigtig spiller både på og udenfor banen. Han er en dygtig spiller og så bliver hans rutine vigtig for os. Så jeg glæder mig til at genoptage samarbejdet med Jan, siger Bo Zinck om sin seneste forlængelse.

Jan Rasmussen og den øvrige Jammerbugt FC er lige nu på velfortjent sommerferie, inden forberedelserne til den nye sæson starter midt juli.