Facebook

Jens Erik klar til udfordringen på næste niveau

Jens_Erik_Juul_Larsen_-_profil.jpg
21-09-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Blokhus FC’s nye målmand Jens Erik Juul Larsen, der i sommerpausen er kommet til fra Asaa, ser frem til sin nye store udfordring.

Vi har i starten af denne sæson kigget nærmere på Blokhus FC’s nye spillere og denne gang er turen kommet til Simon Enevoldsens nye målmandskollega Jens Erik Juul Larsen, som vi nedenfor lærer lidt bedre at kende.

Hvad laver du ved siden af fodbolden?

Ved siden af fodbolden er jeg udlært lastbilmekaniker.

Hvor er du opvokset og hvem er dine tidligere klubber?

Min opvækst er fra Dronninglund, hvor jeg samtidig også har haft min fodbold opvækst indtil jeg som junior kom til Asaa, hvor jeg så har spillet indtil jeg inden sæsonen kom til Blokhus FC.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder og hvordan er du som spiller?

Puha, den var svær, men jeg har i hvert fald fået at vide, at jeg er temmelig reaktionsstærk. Så ja som sagt reaktionsstærk inde på stregen. Derudover har jeg også en god fightervilje og et godt fighterinstinkt, hvilket vel også har ført mig skridtet videre fra serie bolden i Asaa til Blokhus FC.

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson?

Jamen det bliver helt sikkert en kæmpe udfordring for mig, da jeg kommer fra et andet niveau, hvor niveauet og seriøsiteten er en del højere heroppe. Derudover ser jeg også frem til at se hvad holdet præsterer, og for mig selv personligt er jeg også spændt i forhold til de nye trænere, som for mit vedkommende også er spændende, da det er mine første trænere på et højere niveau end det jeg normalt kender. Derudover er det interessant for mig at følge ens holdkammerater, hvor specielt Nickolaj Thomsens erfaring er noget der er interessant. Det at se hvordan han lærer fra sig til alle os yngre drenge på holdet. 

Velkommen i Blokhus FC skal lyde til Jens Erik.