Facebook

Jeppe Østenkær glæder sig til besøg fra Jylland

Jeppe.jpg
Arkivfoto af en ung Jeppe Østenkær i den blå trøje. Der er kommet lidt flere hård på brystet på lørdag, når Jeppe byder ind på Valby Idrætspark.
06-04-2017

Af Thomas Jansen

Lørdag træder Jammerbugt FC ind på Valby Idrætspark, hvor traditionsrige Frem byder ind til forårets fjerde runde.

Blandt de blå og rød stribede på den anden side af midterlinjen skiller et enkelt ansigt sig særligt ud. Her står nemlig Jeppe Østenkær, som for de fleste trofaste stadion-gængere på Sparekassen Vendsyssel Arena ikke behøver en nærmere introduktion. Det er ganske vist over fire år siden at Jeppe tog turen fra Jammerbugten over Storebælt, men før det tilbragte Saltum drengen betydeligt flere år i klubben hjemme i Nordjylland.

Siden turen gik fra Jammerbugten til Sjælland er der sket en hel del både på og uden for banen, og inden der lørdag i Valby er dækket op til besøg fra Jylland, så har vi haft en lille ”catching up snak” med Jeppe Østenkær.

- Der er sket rigtig meget siden sidst. Uden for kridtstregerne er jeg blevet færdig med min kandidat i finansiering og regnskab, og har de seneste 2½ år arbejdet som Business Controller hos Randstad A/S. Derudover venter jeg sammen med min kæreste en lille pige til sommer, fortæller Jeppe og vender blikket mod fodboldbanen.

- Inden for kridtstregerne har der også været succes, smiler Østenkær og uddyber;

- Jeg har været rigtig glad for mit valg af klub, da jeg for 4½ år siden rykkede herover. Jeg har været en fast del af startelleveren i alle årene og har derfor også rundet de 100 kampe. Dertil har jeg haft og har stadig en masse gode holdkammerater og nyder den unikke atmosfære, der er i klubben.

Der er ingen tvivl om at Jeppe Østenkær trives i Valby klubben og på Sjælland generelt, men derfor kan han jo godt få en øvdag – på lørdag eksempelvis. Så lad os sige, at det var hyggesnak for denne omgang. Nu gælder det fodbold og tre point. Her er venskaber på tværs af kridtstregerne sat på pause i 90 minutter og genoptages først på ny, når sidste fløjt lyder.

- Jammerbugt kan forvente at møde et sultent hjemmehold. Vi har de seneste to udekampe spillet på nogle håbløse baner og glæder os til igen at skulle spille i Valby Idrætspark, hvor banen i hvert fald gør det muligt at spille noget fornuftigt fodbold og hvor vi vil gøre alt i verden for at hente tre point til tabellen og til vores trofaste tilskuere, siger Jeppe Østenkær og fremhæver atmosfæren på Valby Idrætspark som noget særligt.

- Netop tilskuerne er noget helt specielt ved Frem. De er med til at skabe en helt fantastisk kulisse og giver en rigtig god opbakning, både når vi spiller hjemme, men også på udebane, hvor de senest havde to fanbusser med til Svendborg - og det er jo super fedt at spille med sådan en stemning.

Der er ingen tvivl om, at der venter Jammerbugt FC en varm velkomst i Valby Idrætspark og selv glæder Jeppe Østenkær sig også til at hilse på sit gamle hold, selvom der ikke er så mange tidligere holdkammerater tilbage i den nuværende trup.

- Jeg har glædet mig meget til at skulle møde Jammerbugt FC, om end jeg tror det bliver mere specielt for mig, når vi skal en tur til det nordjyske, da der i den nuværende trup kun er Jan tilbage fra da jeg spillede i klubben. Til gengæld er menneskene omkring klubben stadig  i vid udstrækning de samme, hvilket jeg glæder mig til at komme tilbage til, forklarer den tidligere Jammerbugt FC spiller, inden han afslutningsvis forudser en underholdende kamp.

-  Jeg forventer at komme til at møde et Jammerbugt hold, der ligesom os selv vil jagte en sejr, og derfor danne grundlag for en seværdig fodboldkamp.

Det sidste kan vi kun give Jeppe fuldstændig ret i, og lad os så håbe på en fornøjelig fodbold eftermiddag på Valby Idrætspark lørdag d. 8. april kl. 15.00. Med tre point til Jammerbugt FC – naturligvis.