Facebook

JFC triller til Thisted for første test

378c3f5497b70085da9e3904d7f902e1.jpg
05-02-2016

Af Thomas Jansen

I weekenden skydes forberedelserne for alvor i gang, når Jammerbugt FC tager turen til Thisted for at spille årets første træningskamp.

Det er to hold, der må siges at kende hinanden godt og der er da også mest fokus indad her i de første kampe, hvor flere ting skal testes af.

- I første omgang handler det om, at vi skal have afstemt truppen. Vi skal have set flest mulige i aktion lørdag, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som føler træningsstarten har været god og forløbet efter planen indtil videre.

- Vi er godt i gang og nu forventer jeg at se en flok sultne spillere, der er ivrige efter at komme i kamp. Det handler om vi er koncentreret og formår at bygge på det arbejde, vi leverer på træningsbanen. Vi skal møde Thisted FC, som har en stærk og stor trup, så det bliver en god test allerede her i første kamp, understreger cheftræneren, og tilføjer;

- Det er været en rigtig hård træningsuge og det vil formentlig sidde lidt i benene på spillerne. Men det er vilkårene i disse træningskampe og for os handler det om, at spillerne giver sig fuldt ud så længe de kan. Det handler om at bygge formen op og få spillet på plads.

Thisted FC og Jammerbugt FC spiller årets første træningskamp lørdag d. 6. februar kl. 12.00 på kunstgræsbanen i Thisted.