Facebook

Jammerbugt FC sejrede i sidste hjemmekamp

Web_-_Sonny_mod_Svendborg.jpg
14-06-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Jammerbugt FC sæsonens sidste hjemmekamp, og de blåblusede sluttede  af med manér, da det blev til en 2-0 sejr over FC Svendborg.

Weekendens gæster fra Fyn havde ellers ikke tabt i de foregående ni kampe inden besøget i Jammerbugt, men det afskrækkede ikke hjemmeholdet, som hurtigt bragte sig foran 1-0 på mål af Nickolaj Thomsen. 2-0 blev det også, denne gang på mål af Victor Rafael.

I det hele taget kom Jammerbugt FC rigtig godt fra start i kampen, hvor holdet fra første fløjt tog styringen spillede noget rigtig god fodbold. Det gode spil blev belønnet første gang allerede efter blot syv minutters spil. Jammerbugt FC satte et angreb i gang og brød igennem i venstre side. Herfra blev bolden sendt mod mål, men den fynske keeper fik pareret, dog ikke nok til at faren drev over, og et splitsekund efter var Nickolaj Thomsen over reposten og sendte bolden ind til en tidlig 1-0 føring.

Chancerne tilspillede Jammerbugt FC sig efterfølgende til flere af, og det gav pote efter 34 minutter. Denne gang var det Jan Rasmussen, som trak ind i banen og sendte en flot aflevering over forsvaret. Den mødte Victor Rafael i luften, og ligeså flot flugtede han den bolden i kassen til 2-0. Et resultat, som holdte til både pause og slutfløjt.

2. halvleg blev nemlig knapt så velspillet som den første, men det betød mindre på en dag, hvor Jammerbugt FC velfortjent sluttede hjemmebanesæsonen flot af med endnu en sejr og et clean sheet for tredje gang i træk.

- Det var både dejligt og vigtigt med den sejr. Det gik som vi havde håbet, og meget i kampen forløb godt og som vi gerne ville. Det er altid dejligt at slutte godt af på hjemmebane, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen. En kamp hvor 1. halvleg var særdeles tilfredsstillende.

- De første 45 minutter spiller vi virkelig godt og spiller os frem til en række af chancer. Derfor kunne det også være blevet til mere ind de to mål. Der skal lyde stor ros til spillerne for måden de formåede at starte kampen på, fremhæver Zinck om sit holdt, der ikke holdte samme niveau efter pausen, men som alligevel fortjente sejren.

- I 2. halvleg kommer vi ikke nær så godt i gang, men alligevel nok til at vinde. Det var en fortjent sejr, og vi holder nullet for tredje kamp i træk, så det vidner om vores defensiv er stærk også. Vi vandt, det var det vigtigste, men jeg er også glad på Simons vegne over at han får lov at holde målet rent i sin sidste kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det var glimrende, understreger Bo Zinck, som med Jammerbugt FC mandskabet nu har sat sig sikkert på tabellens fjerdeplads.

Det betyder dog ikke at sidste rundes kamp på udebane mod FC Djursland, som fra sin placering i bunden af rækken heller ikke har mulighed for at flytte sig, er lige gyldig.

- Alle kampe har betydning, og selvom vi efterhånden glæder os til sommerferien, så vil vi gøre alt for at slutte godt af i sæsonens sidste kamp. Det gør også feriestarten meget sjovere, forsikrer Bo Zinck, som sender sine spillere ud til sæsonens sidste kamp lørdag d. 21. juni kl. 15.00 i Djursland.

Jammerbugt FC – FC Svendborg: 2-0 (2-0)
7’ 1-0 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
34’ 2-0 Victor Rafael, Jammerbugt FC


Simon Enevoldsens sidste hjemmekamp blev markeret ved kampstart. Her overrækkes en gavekurv af holder Morten Christensen.


Jammerbugt FC salgchef Peter Tranberg med dagens dommer Lars Halskov som efter denne sæson stopper sit virke med dommerfløjten.