Facebook

Jobguiderne i tæt samarbejde med spillertruppen

Jobguiderne og spillertruppen.jpg
31-03-2010

Af Thomas Jansen

Jobguiderne er ny eksklusivpartner i Blokhus FC og i den sammenhæng sætter de nu fokus på Blokhus FC spillernes civile karriere.

Den Nordjyske virksomhed, Jobguiderne, der har kontorer i Pandrup og har stor erfaring i at rådgive, træne, uddanne og genplacere arbejdssøgende, har indgået et tæt samarbejde med Blokhus FC og ikke mindst spillertruppen, som nu tilbydes professionel rådgivning i forhold til de enkelte spilleres civile karriere.

- Vi har lavet en aftale med direktør Thomas Benzon om, at vi i fællesskab tager hånd om spillernes civile karriere uden for fodbolden, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen, som finder det særdeles vigtigt, at spillerne sideløbende med fodboldkarrieren også har fokus på den civile karriere.

- Jeg er rigtig glad for, at vi som fodboldklub på dette niveau også formår at støtte spillerne i deres civile karriere. Selvom spillerne lægger utroligt meget tid, kræfter og energi i Blokhus FC, så er det trods alt deres civile karriere de skal leve af. Derfor er det rigtig positivt, at vi nu i samarbejde med Jobguiderne kan tilbyde professionel sparring til de spillere der ønsker det.

Jobguiderne har indledningsvist afholdt et infomøde for hele spillertruppen, hvor de er blevet introduceret for mulighederne for karriererådgivning samt mulighederne for den enkelte i forhold til jobsøgning og praktikplads.

Med mødet er spillerne nu informeret om deres muligheder og fremover vil den enkelte spiller i tæt samarbejde med Jobguiderne og Blokhus FC have mulighed for individuel sparring og rådgivning.

Du kan læse mere om Jobguiderne på jobguiderne.dk ved at klikke her.