Facebook

Jonas Westmark kåret til årets spiller

Jonas_Westmark_profil.jpg
05-12-2012

Af Thomas Jansen

I forbindelse med afslutningen på efterårssæsonen 2012 er årets spiller i Blokhus FC blevet kåret, og valget faldt fortjent på Jonas Westmark.

Den stabile Blokhus FC forsvarsspiller, som har spillet samtlige minutter i efteråret, og det som både midterforsvar og højre back, har holdt højt niveau. Blokhus FC cheftræner Bo Zinck fremhæver at Jonas’ stabilitet og altid store engagement netop er en af årsagerne til kåringen af Jonas.

- Jonas har først og fremmest stor vinderattitude og han er altid meget på i alt hvad han laver. Både til træning og kamp har han præsteret på et højt niveau og spillet meget stabilt. Her i efteråret har han tilmed udviklet sig godt på en for Jonas ny position som højre back. Jonas er en vigtig spiller for os. En spiller som stadigt kan udvikle sig, forklarer Bo Zinck inden blokhusfc.dk stiller spilleren selv et par spørgsmål til sæsonen der er gået.

Som afrunding på denne efterårssæson er du blevet kåret til årets spiller i Blokhus FC. Hvad betyder det for dig?

- Det betyder rigtig meget for mig, og jeg er utrolig taknemmelig for denne kåring. Vi har i Blokhus FC en masse dygtige spillere, så at jeg er blevet valgt ud kan jeg kun tage som en stor ære.

Hvordan vurderer du selv din indsats i sæsonen der er gået?

- Ren klichéagtigt kan man sige, at det altid er svært at bedømme sin egen indsats, i hvert fald hvis analysen skal være både gennemsigtig og objektiv. Men med fare for dette, vil jeg gerne gøre et forsøg alligevel. Jeg har først og fremmest haft en kæmpe lyst til at træne og spille kampene hver eneste gang og det har gjort meget for mine præstationer tror jeg. Jeg har både spillet midterforsvar og på højre back og denne afveksling har egentlig været meget fin. Jeg har på den måde kunnet være mere offensiv når jeg har spillet på backen. Præstationerne har været gode for det meste ligesom det også gælder hele holdet, og at jeg har spillet alle minutter i efteråret er jeg også taknemmelig for. Det er vel også en indikation på at det er gået godt.

Hele holdets præstation generelt her i efteråret, hvordan vurderer du den?

- Vores præstation i efteråret er overordnet set godkendt. Specielt starten var særdeles lovende. Her spillede vi nogle vanvittige gode halvlege og det gav løfter om noget rigtig godt. Desværre ramte vi en periode hvor både spil og resultater faldt en del i graderne, især kampen mod Skovbakken gjorde at vi tabte pusten lidt efterfølgende. Disse perioder vil dog komme for alle hold – det gælder i hele verden, måske bortset fra Barcelona (Jonas er stor fan!) – og her tror jeg det er vigtigt, at vi tager denne erfaring med os videre. Hvis vi taber en kamp igen i foråret, skal vi ikke tage det alt for tungt og lade det sidde i kroppen for længe, som vi måske oplevede det i perioden efter Skovbakken kampen.

Heldigvis, og noget der også viser at holdet har format, sluttede vi stærkt af med point i Århus Fremad og sejr mod Thisted FC, hvilket var sindssygt dejligt at runde efteråret af med.

Nu hvor efteråret er rundet af, hvad er så dine forventninger til forårssæsonen?

- Mine forventninger til foråret er helt klart, at vi ligger til i vores spil og at vi forbliver i toppen og gerne rykker et par pladser opad.

En lang vinterpause venter nu. Hvad skal den bruges til?

- For mig bliver pausen en kombination af at slappe af, men samtidig også at holde gang i ”skinkerne” og lungerne. Ellers handler det jo om at leve livet og hygge sig – det gør det nu altid – og nyde det er ferietid.

Jeg vil gerne afslutningsvis takke alle i og omkring Blokhus FC og Jetsmark IF for sæsonen der er gået. Det er en fornøjelse af komme oppe i klubben, og den fælles afslutningsfest efter Thisted-kampen var også en rigtig god måde at få sagt god ferie til hinanden på.

Tak til Jonas og stort tillykke med kåringen som årets spiller 2012.