Facebook

Justesen glæder sig til hjemmebane debut

LarsJustesen.jpg
25-03-2017

Af Thomas Jansen

Plænen er klippet, linjerne kridtet op og de blå bluser strøget – eller de er i hvert fald nyvasket. Nu ruller bolden nemlig igen på Sparekassen Vendsyssel Arena!

Forårssolen titter så småt frem på en Jammerbugt FC blå himmel, mens grillkullene lægges klar til at varme op under den sprøde grillmedister. Snart lyder der også summen fra fadølsanlægget, når øllet skal køles til stadiontemperatur. Jo, tegnene på fodboldforårets komme er her – og ikke mindst at Jammerbugt FC spillerne tripper for at løbe ind på grøntsværen.

- Vi har glædet os ekstremt meget til første hjemmekamp, og det håber vi, at de forhåbentlig mange folk på lægterne også har, lyder det fra en fokuseret og forventningsfuld cheftræner, Lars Justensen.

Forårets premiererunde startede lovende med 1-1 efter en flot præstation hos HIK. Premiererunden afslørede dog også at række dette forår formentlig bliver lige så jævnbyrdig som 1-1 kampen var. Alle fire hold under stregen tog point og der er god grund til at tro, at alle point bliver vigtige for at holde sig fri af bunden. Det bliver med andre ord et spændende forår.

- Derfor er vi også meget opsat på at komme godt fra start her på eget græs. Sparekassen Vendsyssel Arena skulle gerne blive et sted, hvor vi henter rigtig mange point. Vi glæder os til at komme i gang på hjemmebane og byde sponsorer og publikum velkommen til fodboldforåret. Vi vil rigtig gerne ud og vise alle, hvad vi kan, og alt det vi har arbejdet med i en lang opstart skulle gerne komme til udtryk på banen i dag, fremhæver Jammerbugt FC cheftræneren og fortsætter med at sætte et par ord på kampens modstander, FC Svendborg, der efter en skidt forårsstart med et 0-4 nederlag til VSK Aarhus kommer efter point.

- Vi går til kampen med sund respekt for FC Svendborg, som fik en svær start på foråret og uden tvivl er opsat på at få forårets første point i dag. Dagens gæster har oplevet en del ændringer med spillerudskiftning og en ny træner, så det er på flere områder et nyt Svendborg mandskab, vi møder til denne kamp, forklarer Lars Justesen.

Selvom tankerne også har været rettet mod FC Svendborg, så er det primært i egen lejr fokus har været forud for opgøret. Her er der blevet arbejdet hårdt på træningsbanen og de positive takter fra HIK kampen er pakket med i bagagen.

- Vi vil forsøge at gå ind og sætte vores præg på kampen og hvis vi fastholder samme arbejdsmoral, som vi viste i premieren mod HIK, så er jeg sikker på, at vi kan skabe et godt resultat og komme godt fra land her på hjemmebane. Vi er klar, slutter Lars Justesen, inden det gælder forårets første hjemmekamp lørdag d. 25. marts kl. 15.00 mod fynske FC Svendborg.

Håbet er at mange vil komme ud i forårsvejret og bakke holdet op til point – og husk der er fri entre for alle!

I pausen "døbes" tilmed klubbens nye maskot, så der er masser af gode grunde til at lørdag eftermiddag skal tilbringes i hyggeligt selskab på Sparekassen Vendsyssel Arena.

I øvrigt kan det anbefales at komme i god tid, Jammerbugt FC U17 spiller nemlig hjemme kl. 13.00 mod Ikast FS.