Facebook

Kære Fans…

Mogens_Andersen_-_Kaere_Fans_-_NY.jpg
19-09-2011

Starten på 1. Division har været lige så vanskelig som vi havde frygtet. Fire point efter seks kampe er den totale høst der opnået indtil nu. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi gerne havde set der stod et lidt højere tal ved pointangivelsen, men som jeg tidligere har sagt, så er vi realistiske omkrig vores formåen. Vi vil få det svært mod specielt de fuldtidsprofessionelle hold som Randers FC og Vejle Boldklub Kolding. At vi taber til sådanne hold, kan ikke være den store overraskelse, med mindre der skal laves sensation ud af det. De er og skal være bedre end os.

Da vi i onsdags spillede på Jokri Park i Vejle var det stort set ikke andet end kontrast til hvad vi er vant til på hjemmebane.  Det er et unikt stadion på mange områder, og Vejle Boldklub Kolding var ikke særlige gæstfrie på grønsværen.  Det er hårdt at se sit hold være bagud 0-3 efter kun 18 minutter. Så begynder man at sidde og kigge på uret og fundere over måder, hvorpå tiden kan gå hurtigere så kampen kan fløjtes af. Men sådanne kampe kan vi risikere at komme ud for i denne sæson, og det må vi tage i stiv arm.  Dermed ikke sagt at vi skal være tilfredse med at tabe kampe, for det skal vi bestemt ikke.

Vi skal vende os til – og det har vi ikke gjort endnu – at i 1. division går tingene stærkere og der bliver tacklet igennem. Ikke noget med at spørge først, det sker bare. I kampen mod Brønshøj Boldklub i lørdags var det en kamp, hvor der blev gået til vaflerne, ikke noget med at stå og fundere over livet når man fik bolden. Det er også et af de aspekter vi skal være klar på i 1. Division. Vi kommer ud for kampe, hvor det bliver ren krig og dem der vil mest og ”kriger” mest, vinder kampene.

Nu er vi næsten halvvejs gennem efterårssæsonen og vi har et hårdt arbejde foran os.  Selvom vi som udgangspunkt har været tilfredse med mange elementer i de første seks kampe, så skal vi til at have point på kontoen, hvis vi ikke skal se der skabes en for stor afstand op til pladserne over nedrykningsstregen.

De næste to kampe er vigtige for os. I den kommende weekend kommer Hobro IK på besøg, og det er årets første lokalopgør og det glæder vi os til. Hobro IK er et godt hold, og de har vist i deres hidtidige kampe, at de er et meget dygtigt og teknisk stærkt hold. I lokalopgør kommer andre mekanismer i brug og her gælder det virkelig om at være klar. I den forbindelse kan jeg kun opfordre så mange som muligt om at komme ud og se kampen og støtte op omkring spillerne.  

Efter Hobro IK venter Næstved Boldklub på udebane, og det bliver nok et af de hold vi skal kæmpe med i den nederste del af tabellen.  Så de kommende to kampe er yderst vigtige for os, og vi kommer til at gøre en kæmpe indsats for at komme ud af de to kampe med point.

Endnu engang vil jeg gerne opfordre alle til at komme på Jetsmark Stadion på søndag kl. 13.00, hvor Hobro IK kommer på besøg. Vi har behov for al den opbakning vi kan få, således vi igen kan få point på kontoen.

Vel mødt og rigtig god kamp!

Med venlig hilsen

Mogens Andersen