Facebook

Kampstatistik: Aarhus Fremad - Blokhus FC

BFC fans.jpg
  • BFC fans.jpg
  • BFC fans 1.jpg
07-05-2009

 

Af Torben Pedersen

Aarhus Fremad er ingen ønske modstander for Blokhus FC, og slet ikke når det begynder at tætne til i tabellen. På den anden side vil en sejr ude mod Aarhus Fremad, omvendt give drengene en kæmpe indsprøjtning selvtillid.

Seneste sejr over Aarhus Fremad ligger nemlig så langt tilbage som i 2004, hvor gæsterne blev slået 4-3 på Jetsmark Stadion.

Seneste møde der gav nordjyske point fandt sted for godt 3 år siden, da man spillede 2-2 på Jetsmark Stadion, efter at have ført 2-0, 7 minutter før tid.

Statistikken for de 5 indbyrdes opgør:

Aarhus Fremad       - Blokhus FC
3 Sejre 1 Uafgjort 1 Sejr
12 mål scoret   7 mål scoret

Statistikken ser alt andet end godt ud, så det er en passende mulighed på lørdag for at ændre lidt på det, på en bane hvor Blokhus FC / Jetsmark IF aldrig har hentet point eller scoret.

Topscorerne mod Aarhus Fremad er der ingen af. Samtlige spillere der gennem tiden har scoret mod holdet fra det nordlige Aarhus, er alle at finde i andre klubber den dag i dag. Der iblandt Anders Sørensen som er en del af Aarhus Fremad-truppen, men som ikke overraskende sidder ude med karantæne på lørdag, mod sin tidligere klub.

Kampstart på lørdag på Riisvangen Stadion er kl.15.00, og Blokhus FC Support vil sørge for nordjysk opbakning på lægterne, da der er arrangeret bustur til udekampen.