Facebook

KanalSport sætter fokus på 2. Division

KanalSportDivisionen.jpg
07-08-2015

KanalSport er ny navnesponsor for 2. Division, som i kommende sæson derfor hedder KanalSport Divisionen.

Dette nye samarbejde giver først og fremmest en masse online live-dækning af kampe i løbet af sæsonen, men det giver også andre spændende muligheder for Jammerbugt FC som klub og for dig som fodboldfan.

I nedenstående skriv fra 2. Divisions nye navnesponsor, KanalSport, kan du læse meget mere om hvad det nye samarbejde fører med sig. Vi ønsker KanalSport velkommen i 2. Division og ser frem til en ny og spændende sæson.

 

                  --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

 

KanalSport Divisionen – massiv live-dækning og kæmpe betting udvalg på Jammerbugt FC!

KanalSport er ny stolt sponsor af 2. division – KanalSport Divisionen. Det fejrer www.KanalSport.dk ved at vise et hav af kampe live.

Alene i august viser rækkens nye sponsor 20 ud af 24 hold live, og alle hold bliver naturligvis vist i løbet af sæsonen. Så der er helt fantastisk gode muligheder for at følge Jammerbugt FC. Første gang du kan se Jammerbugt live på Kanalsport er til kampen Jammerbugt FC-Aarhus Fremad d. 07.08.15.
Som altid i KanalSport Divisionen er der masser af nye unge spillere, gamle rutinerede kræfter og klassiske opgør fyldt med nerve og rivalisering. Med den nye liga-struktur er der tilmed pres på klubberne fra start af, så der er lagt op til en fantastisk sæson.

Unikke odds på Jammerbugt FC
Samtidig med at www.KanalSport.dk giver dig mulighed for at følge kampene live, vil www.bet25.dk give dig de allerbedste odds og det suverænt største udvalg af special-spil på markedet, når det gælder KanalSport Divisionen og Jammerbugt FC.

For eksempel kan alle Jammerbugt-fans lige nu spille på Jammerbugt FC til at slutte i top-4 i gruppe 3 til odds 1.50. Du finder som sagt utallige andre spil på lige præcis dit hold. Så skynd dig at opret dig hos Bet25.dk, hvis du ikke allerede er det.

Du kan finde mange flere spil på rækken her: https://www.bet25.dk/fodbold/2division/

Jammerbugt FC får penge
Når du spiller hos Bet25, har du desuden mulighed for at støtte Jammerbugt FC helt automatisk. Alt du skal gøre er at vælge Jammerbugt FC som din støtteklub, når du opretter dig, så giver Bet25 nemlig 25% tilbage til klubben. Det kan du læse mere om på www.klubbet.dk.

Bet25.dk og KanalSport.dk giver altså dig en unik mulighed for at komme helt tæt på KanalSport Divisionen, få unikke spil samt det største betting-udvalg og samtidig støtte os.

 

Har du lyst kan du se meget mere på nedenstående links.
https://www.kanalsport.dk/indslag/vi-gaar-live-amok-i-kanalsport-divisionen

https://www.kanalsport.dk/indslag/kanalsport-ny-navnesponsor-i-2-division

https://www.kanalsport.dk/indslag/kanalsport-div-nordjyder-har-masser-af-maal-i-truppen

Du kan også finde KanalSport på Facebook her:
https://www.facebook.com/kanalsport?fref=ts