Facebook

Kaptajn Christian klar til at tage styringen

Rye_i_aktion.jpg
05-08-2017

Af Thomas Jansen

Når det søndag går løs på ny, føres Jammerbugt FC igen an af Christian Rye med anførerbindet på armen.

Midtbanedynamoen er klar til igen af gribe taktstokken og føre de blåblusede i kamp om tre point.

- Forberedelserne til den nye sæson har været rigtig fine. Den korte opstart har gjort, at det har været meget lige på og hårdt, med tre træningskampe og en overlevelsestur på én uge, så vi har ikke ligget på den lade side. Træningskampene har været lærerige, og der har været god intensitet til træningerne, så det har været en rigtig fin opstart, forklarer Christian Rye indledningsvist forud for sæsonpremieren, der skal spilles på udebane mod et nyt bekendtskab i form af IF Lyseng.

- Jeg forventer først og fremmest, at Lyseng kommer med 120 km/t efter at have været suveræne i Danmarksserien. De vil helt sikkert forsøge, at gøre det til en fysisk og rodet kamp, hvor de vil forsøge at straffe os i omstillinger, så der er ingen tvivl om, at det bliver to hold med meget forskellige tilgange til kampen. Vi skal selvfølgelig være ekstremt kloge og gode på bolden, og så skal vi kunne matche deres intensitet og fysik. Gør vi det, så er jeg heller ikke i tvivl om, at vi nok skal skabe de chancer, der skal til for at vinde dernede, vurderer Jammerbugt FC kaptajnen inden opgøret.

Christian Rye lyder med andre ord klar til at tage udfordringen og tager gerne taktstokken, så Jammerbugt FC kan styre begivenhederne og i sidste ende de tre point i land.

- Jeg synes, at niveauet har været rigtig højt til træning og i de fleste træningskampe, taget i betragtning, at vi har haft under tre uger til første turneringskamp. Jeg synes, at vi står rigtig skarpt til på søndag, og vi kan ikke vente med at komme i gang, understreger anføreren målrettet i blikket og med utålmodighed i stemmen, inden han slutteligt tilføjer;

- I forhold til den lange bane er der helt sikkert optimisme at spore både fra spillere og folk omkring klubben. Vi vil gøre alt for at stå i det oprykningsspil efter jul, og det er vores klare målsætning.

Christian Rye og Jammerbugt FC tager hul på den nye sæson søndag d. 6. august kl. 13.00 på udebane mod IF Lyseng.