Facebook

Kasper Bæk – målmandstræner og meget mere

KasperBaek.jpg
29-05-2015

Af Thomas Jansen

Kasper Bæk, som det seneste år har været målmandstræner i Jammerbugt FC, må grundet nyt job smide handskerne og takke af for denne gang.


Kasper har, når fokus ikke er på fodbolden, haft sin daglige gang som formuechef i Spar Nord Aalborg, men er pr. 1. juni udnævnt til områdedirektør for Spar Nord i Roskilde og rykker således til Sjælland med familien i løbet af sommeren. En udfordring, der desværre ikke går hånd i hånd med trænergerningen i Jammerbugt FC, men også en udfordring Kasper naturligvis ikke kunne sige nej til.

- Det er et utrolig spændende job som indeholder et ganske stort ansvarsområde, da det såvel gælder bankdriften i Roskilde og omegn, men også med ansvar for vores samlede formuerådgivning på hele Sjælland og København, forklarer Kasper Bæk, som trods det nye eventyr kommer til at savne sit virke i Jammerbugt FC.

- Det er vemodig at måtte slippe Jammerbugt FC. Jeg startede jo i klubben sidste sommer og det har været en rigtig god tid for mig. Jeg har fra dag ét følt mig godt taget i mod og har nydt samværet med såvel spillere som stab og andre i og omkring klubben. Min tid i klubben begrænses herved desværre til et enkelt år og det var slet ikke mit eget perspektiv for mit arbejde med målmændene i Jammerbugt FC, for ikke at glemme de unge keepere, som tillige har været mit ansvarsområde de sidste måneder, fortæller Kasper Bæk, familiefaren og nu forhenværende målmandstræner, som retter sit fremtidsfokus 100% på familie og forretning, mens fodbolden kommer på stand by.

- Mit fodboldmæssige arbejde bliver nu lagt på hylden og så vil jeg hellige mig job og familie. Det bliver jo en stor omvæltning for os at jeg får job på Sjælland og det er rigtig vigtigt for mig at basen med familien kommer på plads, fremhæver Kasper Bæk, inden han forsikrer at Sparekassen Vendsyssel Arena aflægges besøg så snart muligheden byder sig.

- Nu arbejder jeg jo i en bank med hovedsæde i Aalborg, så jeg tør godt love at det ikke er sidste gang jeg kigger forbi klubben, når min tid rinder ud med maj måned.

Kasper skal være mere end velkommen til at kigge ind. Han efterlader nemlig et særdeles godt indtryk i Jammerbugt FC, hvor han har været en god målmandstræner, men også meget mere.

- Først og fremmest er Kasper et super menneske og en god ven. Men han er også en dygtig målmandstræner og har faktisk været mere end det. Kasper har hjulpet i trænerteamet på mange områder, og har blandt andet lavet statistik på vores spil ved hver kamp. Han vil blive savnet i klubben, og vi ønsker ham selvfølgelig al mulig held og lykke, lyder det fra cheftræner Bo Zinck, som tager afsked med sin målmandstræner allerede efter kampen i Næsby.

Kasper Bæk påbegynder således sit nye job pr. 1. juni, og derfor tager den snart forhenværende Jammerbugt FC træner ikke del i den resterende del af forårssæsonen. Der er dog allerede en afløser klar i kulissen i form Thomas Skibsted. Mere information herom følger.

Jammerbugt FC takker Kasper Bæk for en flot og dedikeret indsats, og ønsker alt held og lykke i det nye kapitel, der nu starter for Kasper og familie.