Facebook

Kasper Skov forventer tæt topkamp

17523079_785222561632280_6323512695583106124_n.jpg
24-08-2017

Af Thomas Jansen

Trods sine kun 19 år har Kasper Skov været fast mand på Jammerbugt FC’s divisionsmandskab i sæsonens første fire kampe, hvor det er blevet til et enkelt indhop og tre kampe fra start – den ene i pokalturneringen.

Den lynhurtige angriber har tidligere bombet målene ind på Jammerbugt FC’s talenthold og nu har han tænkt sig at gøre det samme i 2. division, selvom han også godt ved, at der ligger en læringskurve foran ham i denne sæson. Næste udfordring hedder topopgøret mod Ringkøbing IF på hjemmebane lørdag.

- Med mine kun 19 år, er jeg stadig en uerfaren herre i divisions-regi, og jeg kan helt sikkert lære en masse af de andre spillere på holdet. Så en af opgaverne for mig i denne sæson er, at suge ny viden og indtryk til mig, siger den ydmyge og ambitiøse unge mand, som med sit eksplosive antrit kan sætte det fleste forsvarsspillere i 2. division.

Lørdag skal han forsøge at gøre netop dette mod et af rækkens stærkeste hold. En udfordring Kasper Skov ser frem til med stor tro på sine og holdkammeraternes chancer for succes, selvom den sunde respekt for Ringkøbing IF også skinner igennem angriberens ord.

- Jeg forudser, at det bliver en tæt og jævnbyrdig affære. Ringkøbing IF har ligesom os fået en god start på sæsonen, så de kommer helt sikkert med en masse selvtillid og blod på tanden. Når det er sagt, så er det en kamp, som vi skal dominere, og hvis vi opretholder det spil og den indsats, vi har leveret i de foregående kampe, er jeg heller ikke i tvivl om, at der ligger tre point og venter på os lørdag. 

Der er selvtillid at spore hos den unge Jammerbugt FC spiller, men som starten på sæsonen er gået, har han også noget at have det i. Der er dog stadig ting, der skal forbedres og det arbejder Kasper Skov gerne hårdt for.

- Efter en god og hård opstart, har vi pointmæssigt fået en god start på sæsonen og indstillingen har ligeledes været godkendt. Vi spiller ikke den bedste kamp ude mod Odder, men vi får tre point med hjem og det er det vigtigste. Vi er fortsat ubesejret og den bølge skal vi ride videre på, siger Kasper Skov, inden sæsonens vel nok sværeste test til dato, når rækkens nr. 2 Ringkøbing IF gæster Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag kl. 15.00. Her skal Kasper og resten af de blåblusede hurtigt ud af starthullerne – men det er den eksplosive bomber jo også ekspert i.