Facebook

Klar, parat, start!

ec06494d46217b891a4136259740e7dc.jpg
21-03-2014

Af Thomas Jansen

Dømt ud fra resultat og spil i forberedelsernes sidste test, så er Jammerbugt FC klar til forårs kick off lørdag d. 29. marts når den blå bølge igen ruller i 2. division vest.

AaB blev således slået med 2-0 på eget græs fredag eftermiddag, efter Nicklas Sørensen midt i første halvleg havde sendt de blåblusede på sejrskurs med scoringen til 1-0 efter en god aktion i feltet. 2-0 blev det i anden halvleg efter en dødbold, og den førring holdte kampen ud. Et ganske tilfredsstillende punktum for forårets forberedelser. Nu handler det om point.

- Det var en fin kamp. Vi havde mange gode opspil og skabte chancer. Vores omstillinger var også ok, og vi mangler bare lige lidt mere i defensiven, så det ser fornuftigt ud, evaluerede Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck umiddelbart efter forårets sidste test var veloverstået.

Kun enkelte Jammerbugt FC spillere sad over med småskavanker, og forhåbningerne er at alle mand er klar til det går løs mod Brabrand i første runde.

- Alt i alt var der mange positive ting at tage med ind i første turneringskamp. Vi er klar spillemæssigt og fysisk, og forhåbentlig er alle mand klar næste lørdag, fortæller Zinck inden han slutter med at understrege;

- Jeg glæder mig og spillerne glæder sig. Nu er der nået på spil og det bliver dejligt at komme i gang.

Det bliver nemlig rigtig dejligt at få taget hul på forårsæsonen, og det sker lørdag d. 29. marts kl. 15.00 når Brabrand kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena.