Facebook

Klasseforskel da BFC klaskede Lindholm 6-0 i lokalopgøret

Nickolaj.jpg
09-04-2011

(Arkiv: Nickolaj Thomsen bombede sammen med BFC, Lindholm tilbage til stenalderen)

 

Blokhus FC   -   Lindholm IF   6-0  (2-0)

1-0 Conor O´Brien  35. min

2-0 Jeppe Østenkær  38. min

3-0 Nickolaj Thomsen  48. min

4-0 Nickolaj Thomsen  49. min

5-0 Conor O´Brien  52. min

6-0 Nickolaj Thomsen  59. min

 

Tilskuere: 491

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Micky Malling

Angreb: Conor O´Brien, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Andreas Østergaard, Simon Rosenqvist, Mikkel Holm, Søren Reese, Ziad Nassar.

 

Af Torben Pedersen

Sikke et lokalopgør! 6-0 taler vist sit tydelige sprog. Lindholm IF fik ikke et ben til jorden på Jetsmark Stadion, da Blokhus FC med en boldbesiddelse tæt på 80 %, udspillede og udstillede oprykkerne.

Allerede efter et kvarter havde Blokhus FC disket op med flere gode aktioner, og alt pegede kun en vej. Det var spil til et mål, og den tidligere Blokhus FC spiller Brian Larsen måtte redde Lindholm på målstregen, efter 3 minutter. Samme Larsen måtte senere udgå en en forstrækning i læggen, og det blev forsvaret tydeligvis ikke bedre af.

Der løb flere bolde gennem gæsternes felt, end biler under limfjordsbroen en travl eftermiddag ved fyraften. Og det allermest paradoksale ved det hele, var at "Den Blå Bølge" påny formåede at skabe så mange chancer, at man ikke kan score på alle sammen. Og samtidig havde Lindholms målmand Henrik Kraglund en god dag i buret hos gæsterne, og igen paradoksalt at sige det om en keeper der lukker 6 mål ind bag sig. Men han diskede især i 1. halvleg op med flere mirakler, og reflekser, og var alene manden der gjorde at Lindholm ikke allerede ved pausen var nede med 5-6 mål.

 

Blokhus FC kom igang efter 35 minutter

 

Conor O´Brien havde været yderst tvivlsom til kampen mod Lindholm, men mirakler i omklædningsrummet, gjorde at den teknisk dygtige amerikaner, alligevel fik spilletid i lokalopgøret. Og udover overblik og flere gode pasninger, var det også ham der åbnede det, der skulle ende med en målfest.

Han modtog bolden i feltet næsten midt for mål, og på trods af at der stod mindst 10-12 mand i feltet, tæmmede han bolden, tog et kort træk, og sparkede i det lange hjørne til 1-0. Og så var festen som skrevet igang.

Inden pausen fik Lindholm det der lignede en mental mavepuster, da Jeppe Østenkær i en total umulig position, steg til vejrs og alligevel headede bolden i en bue over keeperen, og over i det lange hjørne til 2-0. Der var stort set ingen vinkel, men alligevel ramte Østenkær plet, med sin 9. sæsontræffer.

 

Lindholm i stormvejr efter pausen

 

"Vi er bedst i stormvejr" sagde Ingolf Larsen før kampen til en flok Lindholm spillere, der ellers glædede sig over det flotte forårsvejr. Og stormvejr blev det også i 2. Halvleg, vel at mærke i Lindholms felt.

Knap var halvlegen fløjtet igang, før målhornet brølede på Jetsmark Stadion. Nickolaj Thomsen ville ikke stå tilbage for sine holdkammerater, og startede sit helt eget show. På halvandet minut fik han passeret Lindholms keeper to gange, og 4-0 viste måltavlen, og der var endnu ikke spillet 50 minutter.

3 minutter senere ville Conor O´Brien lege med igen, og han gjorde det til 5-0 efter 52 minutter. Kort tid efter blev amerikaneren udskiftet med Ziad Nassar. Mr. O´Brien havde blot trænet én gang i ugens løb, og derfor var posen tom. Og det var i den grad Lindholms fordel at han udgik.

Ziad Nasser nåede ikke at være på banen i 2 minutter før han havde en friløber mod gæsternes mål, men angriberen spillede uselvisk bolden på tværs istedet for at prøve selv, og chancen blev ikke udnyttet.

Og her var det så Nickolaj Thomsen der trådte til igen og viste vejen for angrebskollegaen, da han med en fiks berøring, ændrede bolden retning mod mål, så Henrik Kraglund sprællede forgæves i buret. Genialt lavet Thomsen, og 6-0 til Blokhus FC, og hattrick til Nickolaj Thomsen der nu har nettet 13 gange, og dermed pt. er rækken topscorer. Det var en stor fest med 6-0 på tavlen, her var det ligefør stadionspeakeren fik sagt: First set, Ms. Wozniacki...

 

Søren kusk kunne tillade sig at spare spillere

 

Med 6-0 på tavlen, og med tanke på flere spilleres små skavanker, benyttede Cheftræner Søren Kusk muligheden til at udskifte nogle enten trætte, eller småskadede spillere. Først Jan Rasmussen som pga. sit arbejde i militæret, havde haft en tynd træningsuge. Han blev afløst af Simon Rosenqvist.

Siden fik også anfører (I Tranbergs fravær) Andreas Damgaard pause, og Søren Reese fik endnu engang spilletid.

Herefter gik kampen på cruisecontrol, men alligevel lykkedes det både Søren Reese og Kasper Stiller at være uhyggeligt tætte på at score efter dødbolde. Stiller headede på overliggeren, og Reese lige over kassen. Lindholm havde uden tvivl givet helt op på det tidspunkt, og Blokhus FC manglede konsekvens i spillet, hvor man istedet legede sig til sejren.

 

Kæmpe pres på konkurrenterne!

 

Sejren med tenniscifre sætter nu vores to nærmeste rivaler under pres, inden netop de to, Thisted FC og Aarhus Fremad tørner sammen i et ægte topbrag søndag kl.13.00 i Thisted. Inden den kamp har Blokhus FC 7 point ned til Thisted, der dog har to kampe i hånden. Fremad er hele 3 kampe efter Blokhus FC, men også 10 point.

Og netop Aarhus Fremad er også Blokhus FCs næste modstander på hjemmebane den 21. April, på Skærtorsdag når der er lagt op til topkamp på Jetsmark Stadion. Blokhus FC skal dog inden det opgør, til Amager næste weekend, hvor B 1908 tager imod, i en meget svær kamp.

Her på falderebet bliver undertegnede nød til, at sige kæmpe tillykke til drengene med sejren - Det var en sand fornøjelse i dag. T A K !...