Facebook

Knebent nedelag i andensidste test

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
15-03-2014

Af Thomas Jansen

Det endte med et snævert 0-1 nederlag, da Jammerbugt FC lørdag formiddag tog imod Lindholm IF.

Det var den sjette i striben af træningskampe forud for forårssæsonens start, og efter en række gode resultater i de seneste af dem, måtte den blå bølge se sig slået af gæsterne.

Selvom det endte med et 0-1 nederlag, var det dog en fortrøstningsfuld cheftræner Bo Zinck som efter kampen gav sin vurdering af de blås indsats.

- Det bliver lige nøjagtigt som vi havde forudset. Lindholm tog et solidt defensivt udgangspunkt, hvorfra de var dygtige i omstillingerne. Selv kommer vi til chancer, men vi spiller generelt lidt for langsomt og mangler den sidste del af vores spil i de afgørende faser, forklarer Bo Zinck og uddyber;

- Når vi spiller mod et hold som er så stærke i defensiven, er hastigheden i vores spillet vital. Det samme er vores bevægelse og løbevillighed, og der må vi bare konstatere, at vi i dag manglede noget på de tre parametre.

Trods disse mangler og trods det negative resultat, var troen på formen dog fortsat stærk hos Bo Zinck.

- Det er en fin kamp her kort før det går løs, og vi fik set nogle af de ting vi gerne ville. Generelt gør vi det også ok, men mangler altså som sagt lige lidt på de nævnte parametre.

Sidste chance for at lægge de sidste dimensioner på spillet samt at finjustere de sidste detaljer er på fredag d. 21. marts, hvor det kl. 16.30 går løs mod AaB i den sidste træningskamp inden turneringskampene kalder.