Facebook

Kobberup klar til at klø på mod Ringkøbing

Kobberup_web.jpg
Foto af Rasmus Lykke.
16-08-2018

Af Thomas Jansen

To runder, to point og to mål i begge ender. Jammerbugt FC har fået en fornuftig start på den nye sæson, men målet er meget mere end det. Forude venter Ringkøbing IF i tredje runde.

Det er blevet til point i begge runder dette efterår, men kun et af slagsen af i hver. Derfor er det også lidt med blandede følelser Jammerbugt FC keeper, Emil Kobberup, evaluerer starten på sæsonen. Det overordnede indtryk er dog positivt.

- Jeg synes, med undtagelse af en del af Aarhus Fremad kampen, at vi har spillet rigtig fornuftigt med bolden og været i stand til trykke vores modstandere. Vi har manglet den sidste portion dygtighed og held til at tippe kampene til vores fordel, men det er jeg sikker på kommer, fortæller Emil Kobberup, der har en stærk tro på, at det er mod Ringkøbing i weekenden, at marginalerne tipper Jammerbugt FC mod alle tre point.

- Det bliver en fed kamp, med to hold som begge jagter den første sejr. Vi skal fortsætte med det spil, vi leverede i anden halvdel af kampen mod Aarhus Fremad og så er jeg sikker på, at vi nok skal få noget med hjem fra Ringkøbing, vurderer keeperen, der er startet sæsonen som Jammerbugt FC’s sidste skanse.

Det glæder naturligvis Emil Kobberup, som er sulten efter mere klar til at arbejde stenhårdt for det. Han ved konkurrencen om pladsen er hård, og han ved det er med til at udvikle ham.

- Jeg er glad for at have fået chancen her i starten af sæsonen og håber at kunne bibeholde trøje nummer 1 sæsonen ud, men der er to rigtige gode keepere, i Thomas og August, som gør det virkelig godt. Så jeg skal blive ved med at rykke mig, så jeg kan komme tilbage til samme niveau som før operationen, lyder det fra Emil, der er i sin første tid i Jammerbugt FC har været skadesplaget, men som nu er tilbage mellem stængerne og på vej mod topformen.

I weekendens tredje runde sigter Jammerbugt FC keeperen mod nye højder og ikke mindst alle tre point. Der er kick off på Green Arena i Ringkøbing søndag d. 19. august kl. 14.00.