Facebook

Kollektiv offday endte med nederlag

Astrup_haenger_med_hovedet.jpg
03-09-2017

Af Thomas Jansen

Det er kun gået en vej, nemlig opad, siden sæsonstarten for Jammerbugt FC, men lørdag måtte de blåblusede ned og bide i græsset igen.

I en svær udebane kamp mod stærke Kjellerup IF, fungerede spillet ganske enkelt ikke optimalt, og det koster i en jævnbyrdig 2. Division. Kjellerup sejrede fortjent med 2-0 i en kamp, hvor Jammerbugt FC kom skidt fra start, men stille og roligt arbejde sig ind i kampen.

Jammerbugt FC havde fornuftige perioder, men for mange fejl betød at holdet aldrig rigtig fik tag om kampen og efter 0-0 ved pausen, var det værterne fra Kjellerup IF som åbnede scoringen efter godt en times spil. Her var der også tale om fejl fra Jammerbugt FC’s side og mønstret viste sig igen ved målet til 2-0 med små ti minutter igen. De blåblusede formåede på dagen ikke at svare igen og så var sæsonens første nederlag en realitet.

Nederlaget betyder toppen af rækken nu er særdeles tæt og således er Jammerbugt FC trods nederlaget bestemt også fortsat med i kampen om oprykningspladserne. Men lørdag led formkurven det første knæk og nu handler det om at svare igen på rette vis i næste runde.

- Det var et kollektivt kollaps og vi er selvfølgelig skuffede alle sammen. Men vi skal også huske på, at vi er oppe imod er stærk hold på udebane og vi må bare erkende, at de var bedre end os i dag. Det var en fuldt fortjent sejr, erkendte en ærlig og ærgerlig Bo Zinck efter nederlaget.

- Det har været et hårdt program den seneste tid og det kan godt være, at vi er fysisk trætte. Men man må heller ikke undervurdere det mentale og i dag virkede vi ikke klar. Det var stor lærdom i dag og så er det ellers bare hurtigt videre til næste opgave. Kampe som disse rammer desværre bare i gang imellem og det handler nu om at vise, at vi kan rejse os igen. Et slag er tabt, men vi er stadig med, hvor vi gerne vil være, understreger Zinck, der nu skal samle tropperne til det går løs igen.

Næste gang på hjemmebane mod VSK Aarhus den kommende lørdag.

Kjellerup IF – Jammerbugt FC: 2-0 (0-0)
62’ 1-0 Simon Nagel, Kjellerup IF
81’ 2-0 Kristoffer Lind, Kjellerup IF

JFC: Thomas Nielsen – Jan Rasmussen, Søren Astrup, Lasse Steffensen (Kasper Skov), Søren V. Pedersen, Ruben Winther – Christian Rye (Alexander Tved Hansen), Zander Hyltoft, Michael Byskov – Christopher Denius (Nicklas Sørensen), Viktor Ahlmann.