Facebook

Kommende sæsons ungdomstrænere er på plads

4fafa13b3e2cba8e8eceb834bb189f57.jpg
08-05-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC og Jetsmark IF har været på forkant i forhold til at sætte næste sæsons trænerteam for en række af klubbens ungdomshold.

Det betyder, at man allerede nu har på plads, hvem der skal sørge for den videre udvikling af spillerne på holdene U14 til og med U19 efter sommerferien.

Hos U14 tager cheftræner, Tom Hasselager, og assistent, Rasmus Hjulskov Jensen, tøjlerne og de får selskab af hjælpetræner Kevin Sloth. U15 får glæde af nuværende trænerteam hos U17, bestående af cheftræner, Ole Nielsen, og assistent, Mads Bertelsen, mens årgangene U16 og U17 skal træne sammen under ledelse af Allan Freiheit som cheftræner samt Bernard Ngueyong som assistent og Niels Bøknæs som hjælpetræner.

Hos U16 og U17 vil der væres fælles træninger, dog med hvert sit turneringshold i begge årgange. Hos U14 og U15 vil der begge steder stilles med både et 11-mands og et 8-mands hold.

På U19 mandskabet fortsætter trænerduoen med cheftræner, Tommy Pedersen, og assistenttræner, Christian Grubert.

Den nye trænerkonstellation er gældende fra sommer og er, med ene kendte ansigter, med til at skabe den kontinuitet, som er vigtig for opbygningen og videreudviklingen af klubbens ungdomshold.

- Vi er glade for, at trænerkabalen er gået op i god tid og at vi kan fastholde vores nuværende trænere i klubben. Det betyder, at vi kan fortsætte det gode samarbejde på tværs af årgangene. Denne kontinuitet er vigtig for udviklingen af både den enkelte spiller og klubben i sin helhed, forklarer klubbens talentkoordinator, Anders E. Jensen, der udover sikkerheden på trænerposterne også ser mange andre positive tendenser via sit daglige arbejde i klubbens ungdomsafdeling.

- I det hele taget er vi inde i en spændende periode med en god og positiv udvikling på alle fronter. Der er mange nye interessante ting i gang og det er dejligt, at vi kan fortsætte med samme besætning om bord. Det vidner også om, at vi har gang i noget godt, siger Anders E. Jensen.

Den resterende del af indeværende sæson følges naturligvis til dørs uden ændringer i det aktuelle træner set up.

Overblik over trænerkabalen:

U19
- Cheftræner, Tommy Pedersen
- Assistent, Christian Grubert

U16/U17
- Cheftræner, Allan Freiheit
- Assistent, Bernard Ngueyong
- Hjælpetræner. Niels Bøknæs

U15
- Cheftræner, Ole Nielsen
- Assistent, Mads Berthelsen

U14
- Cheftræner, Tom Hasselager
- Assistent, Rasmus Hjulskov Jensen
- Hjælpetræner, Kevin Sloth