Facebook

Koncentration og kynisme skal sikre Jammerbugt FC sejren

7b523ac3d5248189ebd69b43554e8ef5.jpg
05-05-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s møde med FC Svendborg denne weekend må være et af de opgør, der går rent ind under kategorien en 6-point-kamp. FC Svendborg ligger inden lørdagens møde på en 10. plads med 12 point, mens Jammerbugt FC indtager 8. pladsen med 16 point.

Med dette afsæt er der lagt op til en tæt og intens kamp, hvor Jammerbugt FC med en sejr kan lægge værterne fra Svendborg bag sig med 7 point. Selvom FC Svendborg har haft et svært forår, så har de taget point i de fleste kampe, når de har mødt hold placeret omkring sig i tabellen. Det gælder også da Jammerbugt FC og FC Svendborg sidst mødtes. En kamp der endte uafgjort 0-0.

- Vi har udviklet os siden det møde, men det har FC Svendborg også. Jeg synes de nu tager sig ud som et mere spillende hold, der i højre grad sætter sit præg på kampene. Så selvom de kommer fra to nederlag, mener jeg Svendborg rent spillemæssigt har været inde i en positiv udvikling, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Lars Justesen, der især er opmærksom på et par offensive profiler hos FC Svendborg.

- På hver kant har Svendborg offensive kræfter, som vi skal være særligt opmærksomme på. Dem skal vi forsøge at stoppe, og så skal vi selvfølgelig spille vores eget spil. At Svendborg gerne vil spille med er positivt, og det kan give en tæt og interessant kamp, hvor vi i nogle situationer måske også får mulighed for at lave et par omstillinger og ikke kun omvendt, forklarer Justesen.

Jammerbugt FC mandskabet kommer med en vigtig sejr over Fredensborg frisk i hukommelsen og den vinderfornemmelse skal der holdes fast i lørdag.

- Det ville være en super god start på anden del af foråret at hive en sejr i land. Hvis vi kan ramme en lille sejrsstime, kan vi rykke meget i tabellen. Så det er lidt en 6-point-kamp, siger cheftræneren, idet han ser frem mod endnu særdeles vigtig kamp.

- Vi har haft en god træningsuge, hvor fokus har været på det fysiske og på det holdtaktiske, mens vi fredag finpudser detaljerne og studerer vores modstander en sidste gang. Det ser fornuftigt ud, men skal vi vinde, så skal vi arbejde på at spille flere gode perioder i kampen, og ikke mindst score i de perioder. Der er ingen hold, som dominerer alle 90 minutter og derfor er det også så vigtigt, at få mest muligt ud af de gode perioder, mens vi i de mindre gode perioder må fokusere på at forsvare os bedst muligt. Leverer vi samme gode arbejdsindsats og er vi koncentreret og kyniske, så vinder vi, understreger Lars Justesen målrettet inden træningsbanen kalder en sidste gang inden weekendens dyst.

Jammerbugt FC spiller ude mod FC Svendborg lørdag d. 6. maj kl. 15.00.