Facebook

Konstant fight gav bonus mod OB

Damgaard mål.jpg
08-05-2010

(Foto: Andreas Damgaard (I midten) alias "Air Force One", blev matchvinder mod OB II)

 

Blokhus FC   -   OB II   1-0  (0-0)

1-0 Andreas Damgaard  90. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Malthe Guldager, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Alex Ndugga, Rasmus Christiansen, Peter Tranberg, Jeppe Østenkær, Nickolaj Thomsen

Angreb: Olcay Senoglu

 

På bænken: René Bech, Micky Malling, Simon Rosenqvist, Søren Reese.

 

Af Torben Pedersen

Det var ikke meget tilskuerne fik at mundre sig med i dagens 2. divisionskamp mellem Blokhus FC og OB, for begge mandskaber manglede i den grad skarphed foran målene. Eneste rigtige chance i de første 45 minutter stod Nickolaj Thomsen for, da han hamrede bolden på undersiden af overliggeren kort før pausen.

Gæsterne spillede kontraspil, og fik en del muligheder på den baggrund. Men chancerne var glemt i Odense denne lørdag, for gæsterne var ikke prangende i 1. halvleg. Men det var nu også svært at påstå at Blokhus FC var. Spillet var meget krampagtigt, og om det skyldes kampens vigtighed skal ikke kunne siges, men det kunne være en god grund, da Hobro fredag aften smed to point mod FC Hjørring.

Men kampen blev lidt af en ørkenvandring, bortset fra at der normalt er en del varmere i ørkenen, end der var på Bane 2 i Jetsmark. En kold, grå og blæsende dag gjorde tingene lidt mere kedelige at se på, selvom spillerne fightede kampen igennem.

I 2. halvleg forsøgte Henning Pedersen at opmundre sit mandskab, og Micky Malling kom ligeledes på banen, som erstatning for Alex Ndugga. Indskiftningen gav tiltag til flere gode ting fra den tidligere Randers-spiller, men han kunne ikke klare tingene på egen hånd.

Men som minutterne skred frem, og som man forventede et uafgjort resultat, pressede Blokhus FC det aller sidste, i håb om at det ville give bonus. Og efter adskillige situationer med klumpspil, afsluttede først tilbagevendte Malthe Guldager på stolpen, inden Andreas Damgaard smed sine godt 2 meter ned foran mål, og ragede bolden over stregen i dommerens 2. tillægsminut.

Forløsning brød løs blandt spillere og ledere, og på lægterne hvor de fleste havde set 0-0 som resultat. Men sejren kom i hus til aller sidst, og det hang sørme i en tynd tråd. Kampen var absolut ikke præget at mange chancer, men igen viste det sig at ét mål er rigeligt til 3 point for Blokhus FC.

Malthe Guldager vendte tilbage på banen efter 10 uger på sidelinien, og spillede samtlige 90 minutter, selvom det ifølge ham selv efter kampen, kneb gevalgdigt med luften. Han havde erstattet en småskadet Lars Mynderup der stadig var præget af et vrid i foden fra kampen mod Esbjerg. Bobo Niambele var ligeledes væk i dag med sygdom, og blev afløst af en stærkt spillende Rasmus Christiansen.

Blokhus FC rykker med sejren op på anden pladsen i 2. division Vest, med to point ned til rivalerne Hobro. Himmerlændingene har dog en kamp i hånden mod Esbjerg II, som iøvrigt afvikles på tirsdag i Hobro.

Næste opgave for Blokhus FC er også mod Fynsk modstand, når holdet næste weekend gæster Næsby.