Facebook

Kuhn klar til kick off

ThomasHansen.jpg
11-03-2016

Af Thomas Jansen

Thomas ”Kuhn” Hansen er ny mand i Jammerbugt FC og han ser frem til sin debut, men inden da er der lige en sidste træningskamp at spille.

Thomas Hansen, med kaldenavnet Kuhn, kom i vinterpausen til Jammerbugt FC fra Vendsyssel FF og den energiske spiller faldet godt til i sine nye omgivelser.

- Jeg synes opstarten har været god. Vi har fået spillet nogle gode træningskampe, hvor vi er blevet udfordret rent spillemæssigt og fysisk. Vi mangler stadig lidt på begge fronter, men det arbejder vi på, på træningsbanen, så vi er helt klar til sæsonstart om kort tid, lyder det fra Thomas Hansen, som forventer en svær sidste test inden sæsonen skydes i gang.

- Det bliver en god kamp, der vil vise os, hvor vi står rent fysisk og spillemæssigt inden sæsonstart. Vi møder 2. divisions måske bedste hold, så vi skal være klar i hovederne og spille kampen som var det en turneringskamp. Står vi godt i forsvaret og spiller fodbold, som vi gør til træning, så skal vi nok spille lige op med Thisted på lørdag, vurderer Kuhn inden kampen mod Thisted FC.

Herefter gælder det point og dem vil Thomas Hansen have mange af i det kommende forår.

- Jeg forventer en sæson, hvor vi er en del af toppen, så vi også er at finde i 2. division til sommer. Derfor skal vi også ud og spille noget god fodbold, og det mener jeg bestemt vi har holdet til. Vi skal videreføre de ting, som vi arbejder med til træning. Gør vi det, så skal vi nok komme godt igennem dette nedrykningsspil, slutter Jammerbugt FC spilleren inden formen testet af en sidste gang.

Det sker når Jammerbugt FC møder Thisted FC lørdag d. 12. marts.