Facebook

Kun en sejr tæller

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
01-05-2015

Af Thomas Jansen

Efter en forrygende forårsstart med fuld kraft i de første runder er den blå bølge nu stilnet af. To nederlag i de seneste to kampe betyder der skal tre point i land igen.

Den tætte række og den højtliggende nedrykningsstreg tillader ikke et for dybt og langvarigt formdyk. Sker det kan man hurtigt blive revet ned i dybet. Derfor skal blå bølge også til at rulle igen.

- Vores gode forårsstart har fået en brat ende med to nederlag på stribe, og nu er det altså nødvendigt, at vi finder tilbage på rette spor. Med andre ord, så skal vi ud og vinde lørdag, understreger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck bestemt inden lørdagens møde med Odder IGF.

Odder besøger Sparekassen Vendsyssel Arena med et helt andet mentalt overskud må det formodes. Holdet kommer nemlig fra en sejr i sidste runder over det ene af rækkens to oprykningskandidater, Marienlyst, som fik et sjældent nederlag.

- Odder kommer med et andet udgangspunkt, idet de kommer med en sejr i bagagen, og det over Marienlyst, vel at mærke. Derfor er der ingen tvivl om at de kommer med mentalt overskud. Dertil skal det også siges, at Odder er et hold med en række spidskompetencer, men ikke mindst er det et hold som altid arbejder hårdt. Derfor venter også en vanskelig opgave, men det er også en opgave vi kan løse, forklarer Bo Zinck.

Jammerbugt FC har tænkt sig at løse opgaven. Efter en sikker tredje  for få runder siden, er situationen nu en anden. Ikke alarmerende, men det kan den hurtigt blive, hvis ikke skuden vendes. Jo før jo bedre. Men som det er tilfældet hver weekend i den jævnbyrdige divisionsrække med de barske vilkår, hvor størsteparten af holdende kæmper for livet, så kræver det også lørdag en 100% indsats hvis chancen for sejr og tre point skal være tilstede.

- Det kræver at vi er villige til at arbejde hårdt, og det forventer jeg vi er. Ovenpå de seneste resultater forventer jeg intet mindre end 11 mand plus bænk, som er topmotiverede. Er indstillingen den rette, så er vi nået langt og så tror jeg helt sikkert på det. Vi skal være der, alle sammen, fra start til slut og vi skal fremad, ellers får vi ingenting, forsikrer Zinck og understreger at kun en sejr tæller.

- Vi møder Odder med den sædvanlige respekt samtidig med vi er bevidste om, at der hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena skal en sejr i land. Vi skal vinde, og jeg er fuldstændig ligeglad med hvordan det sker. Bare vi vinder til sidst. Jeg håber publikum vil bakke os op på vejen.

Med denne afsluttende opfordring er der kun tilbage at sige, at det er lørdag d. 2. maj kl. 15.00 du skal møde op på Sparekassen Vendsyssel Arena og hjælpe Jammerbugt FC til en sejr mod Odder IGF.

Skulder mod skulder når den blå bølge ruller – vi ses på stadion!