Facebook

Kursen er sat mod Kolding

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
10-04-2015

Af Thomas Jansen

Efter endnu en sejr i egen hule i sidste weekend, skal Jammerbugt FC nu på mere usikker grund. Denne gang går turen til Kolding.

Her venter en svær udfordring i form af Kolding IF. Sidste møde, på Sparekassen Vendsyssel Arena i august sidste år, endte dog med en 2-1 sejr til Jammerbugt FC i en kamp, som sluttede lettere dramatisk med to røde kort og en sen scoring. En gentagelse af dette, ikke de røde kort men sejren, vil være en flot bedrift, men der skal arbejdes for sagen, hvis det skal være tilfældet.

 - Der er ingen tvivl om at vi kommer i ilden. De er et dygtigt hold med flere tidligere 1. divisionsspillere og er både fysisk og teknisk stærke. Hvad point angår har de helt sikkert fortjent mere end de har fået i forårets første kampe. Så det bliver svært, men vi føler os klar, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for mødet med Kolding IF, som senest vandt 1-0 over Odder. De to forudgående forårskampe er endt med nederlag, 1-2 til Middelfart og 1-5 til Svendborg.

Med sejren i sidste runde kom Kolding IF tilbage på sporet, og holdet ligger inden lørdagens dyst på en 6. plads med 27 indsamlede point, hvoraf 16 af dem er hentet på hjemmebane. Det fortæller at weekendens værter har for vane at gøre det ganske fint på hjemmebane, og hos Jammerbugt FC forventer man da heller intet mindre end en svær opgave. Med ni point i ryggen fra forårets tre første kampe har de blåblusede dog ikke tænkt sig at holde sig tilbage.

- Vi glæder os til at prøve kræfter med Kolding IF. Der er ingen nemme kampe, og det her bliver en rigtig hård udekamp. Det kommer til at kræve meget at få alle tre point med hjem herfra. Præsterer vi på dagen, så har vi dog helt sikkert chancen for at gøre det. Det tror vi på vi kan. Vi tror på at vi kan vinde. Det bliver en god test for holdet lørdag, vurderer Bo Zinck inden han tidligt lørdag morgen stiger på bussen mod Kolding. Her skal de sidste streger sættes på taktiktavlen, inden der kl. 13.00, lørdag d. 11. april, er kick og på Kolding IF mod Jammerbugt FC.