Facebook

Kusk klar til kamp

Soeren_Kusk_evaluerer.jpg
04-04-2012

Af Thomas Jansen

Endelig er forårspremieren her. Det har vi alle ventet længe på, og ingen mere end cheftræner Søren Kusk, som nu står klar til at føre sine tropper ind i forårets første test.

- Vi har haft en lang, men god opstart, hvor mange spillere har været i spil. Den lange vinterpause har betydet mange træningskampe og det har givet os muligheden for at få prøvet en række ting af, forklarer Søren Kusk, som tilføjer, at den lange opstart har været en fordel for blandt andre Christian Overby og Peter Tranberg, som efter længerevarende skader, nu har haft muligheden for at komme sikkert tilbage i form, og de er nu begge klar til kamp.

- Vi er alle klar til kamp og vores fysiske niveau er højt. Rent taktisk skal vores defensive organisation være bedre og mere stabil end det var tilfældet i efteråret. Det har vi arbejdet med i forberedelserne og det skulle nu gerne komme til udtryk i forårets kampe, fastslår Søren Kusk, som også har målene klar for det forestående forår.

- Det bliver et utrolig spændende forår, som for vores vedkommende kommer til at handle om at sikre os endnu en sæson i 1. division. I efteråret sikrede vi os, at vi ikke blev hægtet af i tabellen, og det vil fortsat være et vigtigt delmål når vi går ind til foråret, så vi forhåbentlig kan opnå det ultimative mål til sidst, nemlig endnu en sæson i 1. division.

Blokhus FC sparker fodboldforåret i gang Skærtorsdag kl. 15.00 hjemme mod FC Roskilde.