Facebook

Lærerigt nederlag i anden test

ec06494d46217b891a4136259740e7dc.jpg
13-02-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede onsdag forårets anden træningskamp, og her måtte divisionsdrengene se sig slået trods stort spilovertag.

Slutresultatet lød på 1-0 til modstanderne fra Vejgaard Boldklub, en knapt så opløftende præstation, som efterlod Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck med blandede følelser.

- Vi havde bolden hele tiden, men mødte et godt organiseret hold, som var stærk i omstillingerne. Det var godt for os at få dette repeteret, men der var desværre for mange dårlige ting i vores spil. Vi fik ikke gjort tingene færdige og fik ikke stoppet dem tidligt nok. Vi så lidt trætte ud ovenpå et hårdt program, lød den negative del af cheftrænerens analyse. En analyse der dog også havde en positiv side.

- Vi fik prøvet nogle ting og nogle spillere af, og fik derfor svar på nogle af de spørgsmål der er forud for sæsonstarten. Det var fint og det var derfor en lærerig kamp for os, forklarer Bo Zinck, som nu har lidt dage inden næste træningskamp, idet den planlagte kamp mod Viborg FF’s reserver er aflyst.

Næste træningskamp på programmet er derfor Randers Freja lørdag d. 22. februar. Mere info om denne kamp følger her på jammerbugtfc.dk.