Facebook

Lasse forventer benhård kamp om point mod Marienlyst

30728925_999882516832949_4090813851015053312_o.jpg
03-05-2018

Af Thomas Jansen

Lange Lasse Steffensen har dette forår både raget op og ryddet op i Jammerbugt FC defensiven, hvor den unge forsvarsspiller er blevet en vigtig brik.

Men også i den anden ende har Lasse vist sig at have stor værdi på dødbolde, og senest hjemme mod Avarta var han tæt på at øge føringen for Jammerbugt FC i to ombæringer. Jammerbugt FC’s nr. 3, der er vokset op i klubben, glæder sig over sin position på holdet, men endnu mere glæder han sig over, hvordan holdet udvikler sig sammen i øjeblikket.

- Jeg synes, at vores spil her i foråret har udviklet sig i den rigtige retning. Vi har forbedret os både fysisk og mentalt. Hvis vi kommer bagud, så lægger vi os ikke ned, men derimod giver vi den en ekstra skalle. Det skal være svært at spille imod Jammerbugt FC, og det synes jeg, vi har bevist indtil videre, forklarer Lasse, der sammen med sine holdkammerater har hevet 15 point i land dette forår. Sammenlagt med de overførte point fra efterårets grundspil giver det i alt 22 point, hvilket rækker til en foreløbig tredjeplads i tabellen.

En flot placering i en meget tæt række, hvor hvert eneste point kan blive afgørende, når det hele gøres op en god uges tid inde i juni måned.

- Der er ingen tvivl om at rækken er utrolig tæt og taber man en kamp, så er man pludselig på sjettepladsen i stedet for tredjepladsen. Så det vidner om, at mange hold er meget jævnbyrdige her i rækken, siger Stef og retter blikket mod weekendens udfordring, der består af Marienlyst på udebane. Marienlyst som netop indtager sjettepladsen, kun tre point efter Jammerbugt FC.

- Marienlyst er et stærkt 2.divisionshold med mange individuelt dygtige spillere. De har en god offensiv, som vi skal kontrollere for at kunne tage tre point. Jeg forventer en tæt kamp med masser af dueller og derudover forventer jeg også, at det er to hold, der vil gå benhårdt efter sejren, forudser Lasse Steffensen, der på ny står klar til at levere veltimede tacklinger i eget felt og aggressive løb i modstanderens felt, når dødboldene kalder ham frem.

Jammerbugt FC møder Marienlyst lørdag d. 5. maj kl. 14.00 på udebane.