Facebook

Lasse: Intensitet og tempo skrues et hak op i topkamp

Lasse_kamp_web.jpg
05-10-2018

Af Thomas Jansen

Fredag går turen til Kolding, hvor Jammerbugt FC skal ud i et særdeles spændende topbrag mod rækkens 2’er, Kolding IF.

For kampens to mandskaber har der ikke været mange bump på vejen frem mod sæsonens 11. spillerunde. Både Kolding IF og Jammerbugt FC er fortsat ubesejret og har henholdsvis 24 og 22 point på første- og andenpladsen.

Hos Jammerbugt FC håber man, at turen til Kolding heller ikke giver bump på vejen, men Lasse Steffensen erkender, at kampen mod Kolding IF bliver en af sæsonens hårdeste. Dog også en af de sjoveste.

- Det er altid sjovt at spille en topkamp. Intensiteten og tempoet bliver lige skruet et hak op. Derudover er det noget, som vi har gjort os fortjent til og det skal vi selvfølgelig også tage med ind til kampen, lyder det fra Lasse Steffensen, inden han stiger på spillerbussen mod Autocentralen Park i Kolding.

Trods opgavens omfang er udgangspunktet som altid at gå efter sejren. Det er lykkes i de seneste seks divisionskampe, men formen hos fredagens værter er ligeså imponerende, så alle kræfter skal sættes ind.

- Vi skal fortsætte med det spil, som vi har vist de seneste kampe. Vores duelspil skal sidde lige i skabet og vi skal ikke give dem noget defensivt. Kolding er et godt hold og derfor kræver det også noget ekstra af hele holdet, hvis vi skal hive tre point med hjem, forklarer Stef og sætter ord på, hvad det er, der er lykkedes for Jammerbugt FC denne sæson, og som skal lykkes igen fredag, hvis sejren skal med retur til Nordjylland.

- Vi er blevet mere sammenspillet og alle kender hinanden bedre, både på og udenfor banen. Vi giver alt, hvad vi har, for hinanden og det betyder også at vores flow i spillet bliver bedre. Derudover har vores defensiv stået rigtig stærkt, samtidig med at vores offensiv laver mål.

Netop dette understreges af statistikken for de seneste fem kampe, hvor der er hentet maksimum point med en målscore på 12-0. Der er grund til at tro på succes i topkampen, men samtidig skal det ikke overses, at favoritværdigheden i forhold til topplaceringen ligger hos Kolding IF, der fra sæsonens start var kategoriseret som en af de klare oprykningskandidater.

Jammerbugt FC fortsætter dog det hårde arbejde ufortrødent, og fredag aften kl. 19.30 skal endnu et slag slås. Det er et af de store, et af de sjove og et af de svære. Men det er som altid de tre point, det handler om, og dem bliver der gået benhårdt efter fra begge lejre, så status som ubesejret kan opretholdes.

En sejr til Jammerbugt FC og så er der slået et lille hul ned til Kolding IF på andenpladsen, men en sejr til Kolding, så overhaler de Jammerbugt FC og overtager førstepladsen. Der er lagt op til en tæt og intens topkamp.