Facebook

Lindholm udgør næste test – på udebane

4462d40e3ae69a69f0ad4f9fea16d1fa.jpg
12-02-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom fornuftigt fra land med forberedelserne efter det blev 2-2 i første træningskamp ude mod Thisted FC. Nu skal der følges op mod Lindholm IF.

Det er lørdag det går løs, og det gør det i Lindholm. Kampen var eller først planlagt til afvikling hos Jammerbugt FC, men er ny rykket længere syd på. Her venter årets anden test og det handler om at bygge på.

- Vi tager afsted med en lidt mindre trup end mod Thisted. Nogle har brug for lidt mere spilletid, mens der er andre vi skal være lidt forsigtige med for at undgå skader. Det har været endnu en hård træningsuge, men det handler om at forsætte med at bygge på formen og på spillet. Vi skal se hvor langt vi er, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Frode Langagergaard, der forventer en god test.

- Vi skal se hvor de enkelte spillere er, og Lindholm bliver en god test. På papiret er vi favoritter og det er også vores hensigt at sætte os på kampen, holde tæt bagude og sætte os igennem på fysikken. Lindholm har fået ny træner i form af Allan Kjeldsen og det bliver en fornøjelse at hilse på ham. Jeg er sikker på de nok skal udvikle sig i en positiv retning, så vi ser frem til mødet, understreger Langagergaard.

Det er lørdag d. 13. februar kl. 13.00 at Lindholm IF og Jammerbugt FC tester formen af på hinanden – og det sker i Lindholm.