Facebook

Løgstør besejret i Pandrup

Tranberg_flugter.jpg
Peter Tranberg der her forsøger sig på mål i en af divisionsturneringens kampe, var blandt målscorerne i testkampen imod Løgstør.
28-02-2012

 

Blokhus FC  -  Løgstør IF   3-2  (3-0)

1-0 Peter Tranberg  13. min

2-0 Andreas Damgaard  20. min

3-0 Semiu Oladiti  26. min

3-1 Løgstør  53. min

3-2 Løgstør  64. min

 

Flere spillere fik et hvil da Blokhus FC tirsdag aften mødte Løgstør på kunstgræsbanen ved Jetsmarks anlæg. Således sad blandt andre Jeppe Østenkær, Dustin Corea og Christoffer Hansen over. Alligevel blev det til en Blokhus FC sejr på 3-2 efter en føring på 3-0 ved pausen.

- Vi spiller to meget forskellige halvlege. Vores første halvleg er helt bestemt godkendt. Vi kommer forholdsvis hurtigt foran 3-0 og styrer tingene, mens vi i anden halvleg ikke holder niveau, fortæller Blokhus FC cheftræner Søren Kusk, som blandt andet begrunder en skidt anden halvleg med mange udskiftninger.

- Vi skifter meget ud efter pausen og det slår vores spilrytme i stykker og giver uro i rækkerne. Samtidig bliver vi naturligvis også trætte som kampen skrider frem.

Fysikken har været i centrum i de første træningskampe, men fra og med den kommende træningskamp, lørdag ude mod Skive, bliver fokus et andet på Blokhus FC mandskabet.

- I de resterende træningskampe frem mod sæsonstart vil vi sætte mere fokus på de taktiske aspekter af vores spil. Det handler ikke længere kun om at få nogle kilometer i benene, forklarer Kusk inden det lørdag d. 3. marts går løs ude mod Skive IK kl. 14.00.