Facebook

Lørdag går turen på ny til Fyn

8c689c2191fd6028083af6c49bc5c503.jpg
18-05-2013

Af Thomas Jansen

Onsdag blev Middelfart slået med 3-0 og lørdag skal Jammerbugt FC forsøge at gentage successen når det gælder Otterup kl. 14.00.

Otterup er inden lørdagens kamp placeret på en 11. plads i tabellen, mens vi selv indtager en 4. plads. Da fynboerne gæstede Jammerbugten i efteråret endte det i et sandt målorgie med hele seks scoringer i 3-3 kampen. Med andre ord var underholdningsværdien høj, og cheftræner Bo Zinck glæder sig da også til at krydse klinger med Otterup på ny.

- Otterup spiller meget frisk til og spiller en god gang fodbold. De har en rigtig dygtig træner, som tør at forsøge nogle ting, og alt taget i betragtning, mener jeg de får det optimale ud de ressourcer de har. Så vi glæder os, lyder det fra Bo Zinck forud for ugens anden tur til Fyn.

Der er den seneste måneds tid blevet spillet, ikke bare mange, men rigtig mange kampe, og Otterup bliver den sidste i rækken i det tætte program. Herefter fortsætter sæsonen på mere normal vis.

- Det er sidste kamp i et ekstrem travlt program, og vi vil gerne slutte denne serie godt af. Efterfølgende bliver der lidt tid til restitution, fortæller Zinck, som generelt har været tilfreds med hvad holdet har præsteret indtil videre dette forår.

- Der er virkelig mange som har budt sig til, og vi er efterhånden et sammentømret hold. Noget som er sket på kort tid, så det er meget positivt, slutter cheftræneren inden han går om bord på bussen mod Fyn.

Opgøret fløjtes i gang kl. 14.00 lørdag d. 18. maj.