Facebook

Lørdagsvisit fra Lindholm

56116f1cb38a297f204f0f7154ac259c.jpg
Vi nærmer os så småt tiden, hvor vi igen skal stå skulder mod skulder på Sparekassen Vendsyssel Arena - lørdag gælder det Lindholm IF i andensidste test.
14-03-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag formiddag er det Lindholm IF’s tur til at kigge forbi Jammerbugten, hvor det gælder forårets sjette træningskamp.

Midt på ugen spillede Jammerbugt FC en tæt og intens kamp mod Thisted FC, hvor det endte med uafgjort 2-2, og nu gælder det så et andet lokalt mandskab når Lidholm IF kigger forbi.

De kommende modstandere fra Lindholm IF har gang i en god sæson i Danmarksserien, hvor det efter de første 13 kampe er blevet til 23 point og en tredjeplads, med samme point som Viby på den oprykningsgivende andenplads.

Når de rødblusede fra Lindholm kommer på visit, gælder det for Jammerbugt FC om at fortsætte med bygge på formen, og så er forberedelserne efterhånden så langt at det handler om at finpudse de sidste deltaljer.

- Det er andensidste træningskamp inden turneringsstart, og vi skal derfor så småt til at være mere fokuseret på de startende elleve, og vi vil derfor også lave mindre udskiftninger end hidtil i træningskampene. Vi skal til at pudse tingene af. Fysisk er vi hvor vi skal være. Det ved vi nu, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som forventer et godt opgør, hvor den blå bølge ikke mindst skal være opmærksomme på Lindholms omstillinger.

- Vi forventer de kommer med et defensivt udgangspunkt og vi skal derfor være opmærksomme på deres omstillinger. Vi skal derudover fortsat fokusere på vores eget presspil, hvor jeg synes vi især har været rigtig gode i det første genpres.

I forrige kamp i Thisted, blev der for første gang i år dystet på et naturligt græstæppe, og det bliver også tilfældet lørdag mod Lindholm. Det kan ikke undgå at have indflydelse på fodboldspillet fremhæver Bo Zinck.

- Det er anden gang på græs og vi vil som i Thisted derfor se mere duel spil end det har været tilfældet på kunstgræs. På kunstgræs har vi spillet noget rigtig god fodbold, men det er vigtigt, at vi også for denne duel dimension med i vores spil nu, fortæller Bo Zinck og slutter med at slå fast.

- Nu kribler det efterhånden for at komme i gang med turneringen.

Kribler det også hos dig, kan vi anbefale at bruge lørdag formiddag d. 14. marts hos Jammerbugt FC, hvor der kl. 10.30 fløjtes op til kamp mod Lindholm IF.