Facebook

Lokalopgør venter i aften

Maaltavle_i_Thisted_1-4.jpg
Sidste besøg hos Thisted endte med en flot 4-1 sejr, og lad da bare dette gentage sig i aften onsdag.
08-05-2013

Af Thomas Jansen

Så er det i dag en af sæsonens højdepunkter venter når Jammerbugt FC løber ind til kampen ude mod Thisted FC i aften.

Der er som regel garanti for en intens og spændende dyst når de to divisionshold støder sammen, og i de seneste opgør er det Jammerbugt FC som har haft overtaget.

Således blev efterårets opgør vundet 3-1 hjemme på den nu omdøbte Sparekassen Vendsyssel Arena, mens det sidst de blåblusede lagde vejen forbi Thisted endte i en sejr på hele 4-1. Lad bare dette gentage sig i aften når det på ny gælder lokalopgør kl. 19.00. Det kræver en hård og koncentreret indsats hvis det skal lykkes.

- Selvom Thisted har været og er i en formkrise, så venter der os en rigtig svær kamp. De vil komme med 120 i timen, og vi vil komme til at skulle modstå et stort pres. Jeg tror vi vil se to meget organiserede hold i en kamp, hvor det det bliver duel på duel. Thisted har vundet næsten lige så mange kampe som os, men har også tabt mange. De har nogle udfald, og det skal vi forsøge at udnytte, forklarer cheftræner Bo Zinck forud for lokalopgøret, hvor der også venter et møde med en god gammel kending.

- Vi glæder os alle sammen til det her lokalopgør. Det er altid en sjov kamp, og så glæder jeg mig også til at skulle op i mod Henning P. igen. Lad mig i den sammenhæng bare slå fast, at jeg vil meget gerne vinde i aften i Thisted, smiler Zinck, som i det hele taget tager sit hold med ind i en rigtig spændende fodbolduge, hvor også Aarhus Fremad venter.

- Thisted FC og Aarhus Fremad i en og samme uge. Det bliver ikke meget bedre. Alle er klar og vi glæder os enormt meget!

Kampen i aften onsdag d. 8. maj mod Thisted FC fløjtes i gang kl. 19.00 på Sparekassen Thy Arena i Thisted.

Vi ses forhåbentlig til lokalopgør når den blå bølge ruller ind over Thisted!