Facebook

Lokalt sammenhold sikrer forstærkning

Martin_P_med_Brumbassen_og_Vikarguiderne.jpg
Martin Pedersen bliver budt velkommen af Gitte Bach fra Brumbassen samt Vikarguiderne i form af afdelingsdirektør Lotte Benzon og key account manager Christina Søborg Ottesen.
19-07-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kan i den nye sæson glæde sig over at kunne sætte den tidligere AaB’er og ungdomslandsholdspiller Martin Pedersen på holdkortet.

Ankomsten af rutinerede Martin Pedersen, med bl.a. Champions League kampe på CV’et, signalerer en væsentlig styrkelse af denne unge divisionstrup. En styrkelse som kun har kunnet lade sig gøre i kraft af opbakning i lokalsamfundet.

Således har det Pandrup baserede Vikarguiderne bidraget med et ekstraordinært sponsorat, hvilket glæder Jammerbugt FC direktør Erik Just, der fremhæver Vikarguiderne som et eksempel at følge.

- Dette engagement er et virkelig godt eksempel på hvordan meget kan lade sig gøre når vi står sammen lokalt og bakker hinanden op. Det er altafgørende for vores elitefodboldprojekt, at vi har opbakning fra vores lokale samarbejdspartnere. Skal vi sikre udvikling, skal vi stå sammen. Det gælder ikke kun for Jammerbugt FC, men for alle som er engageret i vores lokalområde og Jammerbugt Kommune, understreger Erik Just, som bakkes op af Lotte Benzon, underdirektør i Vikarguiderne.

- I Vikarguiderne arbejder vi for at skabe udvikling i Jammerbugt Kommune, og vi mener i den sammenhæng, at det er vigtigt, at Jammerbugten profilerer sig positivt som kommune. Her er bl.a. Jammerbugt FC et værdifuldt aktiv, og derfor er sponsorater i lokale projekter som dette en del af vores bidrag til udviklingen i vores lokalområde, forklarer Lotte Benzon, som gennem samarbejdet med Jammerbugt FC bl.a. også hjælper de lokale fodboldspillere med karrieren uden for banen i form af rådgivning samt at få de enkelte spillere i job, der kan kombineres med elitesport.

Et af disse jobs findes hos den lokale vuggestue Brumbassen, hvor Pædagog og indehaver Gitte Bach ligeledes har bidraget til ankomsten af Martin Pedersen, idet Gitte Bach har sørget for, at den erfarne fodboldspiller nu kan se frem til at kombinere fodbolden med et job som pædagogmedhjælper.

- Gitte og Brumbassen skal ligesom Vikarguiderne have en stor tak for deres opbakning. De er med til at gøre det muligt, fremhæver Erik Just, mens Gitte Bach, ligesom Lotte Benzon, glæder sig over at kunne bidrage til lokalsamfundet ligesom hun glæder sig til at byde Martin Pedersen velkommen.

- For os betyder det lokale sammenhold meget og vi er glade for at kunne bidrage hertil. Vi glæder os til at få Martin på holdet, både i Jammerbugt FC og i Brumbassen, fortæller Gitte Bach, inden hun advarer Martin om at han ikke slipper for sin nye chef i weekenderne.

- Jeg vil som altid være klar på stadion til at støtte Martin og de andre Jammerbugt FC drenge når de løber på banen i weekenderne, forsikrer Gitte Bach, som skal på stadion næste gang lørdag d. 3. august, hvor Jammerbugt FC åbner sæsonen kl. 15.00 hjemme mod FC Sydvest.