Facebook

Lokalt talent belønnes med 2-årig aftale

MadsLarsen-Kamp.jpg
Mads Larsen har bidt sig fast på divisionsholdet.
27-08-2015

Af Thomas Jansen

Den unge Mads Larsen, der på rekordtid er blevet fast mand i startelleveren på divisionsholdet, belønnes nu for sin indsats med en 2-årig aftale.

Mads Larsen har udviklet sit fodboldtalent via alle ungdomsholdene i klubben og da den lokale unge mand sidste sæson blev inviteret inden for i divisionstruppen, takkede venstrebacken pænt ja tak. Siden er det gået stærkt og i denne sæson, der er den første som seniorspiller, har Mads Larsen allerede fundet sin plads på holdet. Det glæder cheftræneren og derfor anerkendes indsatsen nu med en 2-årig aftale.

- Vi er rigtig glade for at lave denne aftale med Mads, som er en af vores egne lokale drenge, og nu oven i købet fast mand på holdet, forklarer Frode Langagergaard og fortsætter;

- Mads har bevist, at med den rette indstilling, er det muligt at tage skridtet op. Han har grebet chancen med begge hænder og har fortjent denne aftale som anerkendelse for sit hårde arbejde.

Den unge fodboldspiller selv ser også sin nye aftale som et klap på skulderen og det er han glad for.

- Jeg synes, vigtigst af alt, at det viser noget anerkendelse af den indsats man ligger i det. Jeg har specielt de sidste par år brugt rigtig meget tid på fodbold og det bærer så frugt nu, fortæller Mads Larsen, som har haft turboen aktivereret på sin udvikling de seneste år.

- Jeg har altid spillet i klubben, men det har aldrig rigtig ligget i kortene, at jeg nu, som førsteårs seniorspiller, skulle spille fast på klubbens førstehold. Først her de sidste par år har min udvikling taget fart og pludselig stod jeg i det. Det er gået rigtig stærkt, forklarer den unge spiller med en god blanding af beskedenhed, ydmyghed og målrettethed. Begge ben er plantet på jorden og de bliver ikke lige sådan at rykke op af græsset i Jammerbugt FC’s venstreside.

- Jeg fik, grundet skader og karantæner, i sidste sæson chancen for at starte inde mod topholdet Marienlyst og har siden da spillet stort set fast. Kasper Stillers farvel til klubben gjorde, at jeg stod mere eller mindre alene på pladsen som venstre back, så jeg er blevet smidt ud i det fra start og det har været fedt, fremhæver Mads, der ikke står tilbage for en assist med sine præcise indlæg fra det stærke venstre ben. Fokus er dog ligeså meget på holdets og som egne præstationer når snakken falder på fremtidige mål. 

- Mit mål er det samme som resten af holdet, nemlig at komme i den top 4, som giver adgang til det sjove slutspil efter vinterpausen. Personligt skal jeg bare fortsætte med at udvikle mig, fordi jeg har stadig meget at lære.

Den næste eksamen for den unge venstreback er en af de rigtig spændende. Her gælder det nemlig lokalopgør og endnu et hak på læringskurven når Mads Larsen for første gang skal krydse klinger med Thisted FC i en betydende kamp.

- Kampen på fredag bliver virkelig spændende. Det er et lokalopgør og samtidig en kamp mellem to af puljens formodede tophold. Jeg har hidtil kun spillet træningskampe mod Thisted FC og der er der virkelig blevet gået til den, så når det på fredag gælder 3 point, tror jeg virkelig det bliver et brag. Forhåbentlig en kamp med mange tilskuere og så skal vi gerne have point med hjem i bagagen også, understreger Mads Larsen, som tydeligvis glæder sig til udfordringen.

Det er fredag d. 28. august kl. 19.00 på Sparekassen Thy Arena.