Facebook

Lovende præstation trods snævert nederlag

JFC-TFC_traeningskamp.jpg
Der blev kæmpet om hver eneste millimeter i en tæt kamp mellem Jammerbugt FC og Thisted FC.
27-07-2014

Af Thomas Jansen

Som et led i forberedelserne til den kommende sæson i 2. division vest, tog Jammerbugt FC lørdag formiddag imod divisionskollegaerne fra Thisted FC.

Det blev en tæt fight i sommerheden, hvor begge hold gjorde god figur i en kamp, hvor gæsterne fra Thisted FC i sidste ende løb med sejren, som blev sikret på et mål i 1. halvleg. Jammerbugt FC havde dog chancerne til både at udligne og bringe sig foran, og trods nederlaget på 0-1 kunne Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som inden kampen havde understreget at det vigtige var præstation og ikke resultat, være tilfreds med det meste af det han så i løbet af de 90 varme minutter.

- Det var en god kamp mod et godt Thisted hold. Det var en tæt kamp, hvor vi er mest på bolden og skaber vores chancer derfra, mens Thisted skaber sit på omstillingerne. Der var god intensitet og løbevillighed hos begge mandskaber trods varmen, fortæller Zinck efter kampen, hvor han og de øvrige trænerteam gik fra grønsværen med både gode og mindre gode ting.

- Der var mange gode ting, men stadig også ting vi skal være skarpere på. Vi giver eksemeplvis for mange chancer væk, men taget i betragtning, at det her er en af de første træningskampe, så var det en ganske god præstation mod et af de mandskaber, som vi må forvente kommer til at ligge i toppen af tabellen i 2. division vest.

Efter denne test mod Thisted FC, venter flere træningspas inden der allerede igen tirsdag d. 29. juli kl. 18.00 er træningskamp, når AaB's reserver tager en tur til Jammerbugten.