Facebook

Lovende takter i sejr over Viborg FF

Hummel_fodbold.jpg
19-07-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom særdeles godt fra land i forberedelserne til efterårssæsonen, idet de blåblusede sænkede Superligaoprykkerne fra Viborg FF i første test.

Denne kamp blev spillet onsdag aften på udebane i Viborg, hvor værterne kom med flere ugers træning i bagagen. Jammerbugt FC havde til gengæld kun haft to træningsdage.

Alligevel var det Jammerbugt FC, der efter de 90 minutter kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med et slutresultat på 2-1.

- Generelt var det et særdeles godt hold vi mødte, og i 1. halvleg er Viborg også mest på bolden og er i kontrol. Vi står dog godt defensivt, bedre end længe set, og Viborg har kun 2-3 chancer. De får puttet en ind og fører ved pausen. Selv skaber vi mindst lige så mange chancer i 1. halvleg og burde også have scoret, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som måtte vente til kampens slutfase for at få banket hul igennem til netmaskerne.

- Vi skifter en del i pausen og forventede vi ville komme under et større pres, men vi spiller rigtig godt i hele 2. halvleg, får presset langt frem på banen og styrer de sidste 45 minutter. Synes helt bestemt vi har styr på kampen og skaber mange chancer, som giver belønning til sidst, fortæller den tilfredse cheftræner.

Et flot resultat i en kamp, hvor flere positive elementer kan tages med videre ind i forberedelserne.

- Det var en flot præstation hele vejen rundt på vores kun tredje dag efter sommerferien. Alle mand viste sig positivt frem og vi tager mange ting med videre til første turneringskamp. Vi fik løst mange af de ting vi havde talt om. Vi stod godt defensivt, vi turde spille og investerede hårdt i alle facetter af spillet, fortæller Bo Zinck, som nu kan se frem til næste test.

- Lørdag møder vi FC Hjørring, som også bliver en hård kamp, hvor vi bliver målt igen. Det bliver hårdt, da det femte gang på seks dage vi skal i gang. Det glæder vi os alle til, slutter Zinck.

Jammerbugt FC spiller hjemme lørdag d. 20. juli kl. 12.00 mod FC Hjørring.

Viborg FF – Jammerbugt FC: 1-2 (1-0)

30’ Viborg
85’ Sonny Jakobsen, JFC
90’ Sonny Jakobsen, JFC